River City Girls Misako krijgt een nieuwe trailer

River City Girls Misako krijgt een nieuwe trailer

WayForward is momenteel bezig met het ontwikkelen van River City Girls voor tal van platforms en het ziet er tot nu toe goed uit. Het bedrijf ontketende een nieuwe trailer voor een van de strijders, Misako, die haar vaardigheden demonstreerde.

River City Girls wordt volgende maand op 5 september gelanceerd op de Nintendo Switch en hopelijk bewijst het dat het eerdere werk van het bedrijf kan waarmaken.

Over River City Girls

Schop op je kop, neem namen en beuk punkers in dit geheel nieuwe deel van de klassieke co-op beat-’em-up serie!

We zijn dolblij om eindelijk het gordijn op te heffen voor onze aankomende co-op beat-’em-up, River City Girls! Hier ontwikkeld bij WayForward en onder toezicht van de vechtgamexperts van Arc System Works, biedt deze nieuwste inzending in de langlopende franchise River City (AKA Kunio-Kun) een nieuwe generatie old-school actie op Nintendo Switch, PlayStation 4 , Xbox One en pc wanneer deze arriveert op 5 september 2019.

River City Girls speelt Kyoko en Misako, twee straat-stoere middelbare scholieren die zich een weg moeten banen door de zes regio’s van River City om hun ontvoerde vriendjes, serie pijlers Kunio en Riki, te redden. Onderweg zullen ze een arsenaal van combo’s, tellers, worpen en speciale aanvallen gebruiken; vecht tegen een assortiment vijanden; accepteer tal van nevenopdrachten; niveau omhoog met ervaringspunten; interactie met NPC’s (inclusief gaststerren uit eerdere River City-games); en shop voor een verscheidenheid aan items, voedsel en uitrusting om statistieken te stimuleren en nieuwe vaardigheden te ontgrendelen. De meisjes kunnen zelfs wapens hanteren en verslagen vijanden werven om mee te vechten!

De kale knokkel met één of twee spelers wordt aangevuld met spectaculaire 16-bit-achtige graphics en een epische synth-pop soundtrack (met NateWantsToBattle, Chipzel, Christina Vee en Megan McDuffee!), Terwijl het verhaal tot leven komt via glorieuze anime tussenfilmpjes en mangastijlonderbrekingen.

River City Girls is door de ESRB als E10 + beoordeeld en zal digitaal beschikbaar zijn via de Nintendo eShop, PlayStation Store, Xbox Live, Steam, GOG en Humble Bundle voor de prijs van $ 29,99, terwijl een fysieke versie ook verkrijgbaar is bij Limited Run Games ( prijs en releasedatum TBD).

Belangrijkste kenmerken

  • Woedende beat-up actie voor één of twee spelers!
  • Verbluffende pixel-art graphics plus anime en manga tussenfilmpjes!
  • Fantastische soundtrack met NateWantsToBattle, Chipzel, Christina Vee en Megan McDuffee!
  • Zes grote stadsregio’s om doorheen te vechten, compleet met winkels en side-quests!
  • Tal van wapens, items en vaardigheden om je heldinnen te versterken!
  • Gastoptredens van klassieke River City-personages!
Ad