Road 96 komt op 16 augustus

Road 96 komt op 16 augustus

Ontwikkelaar DixiArt heeft de releasedatum aangekondigd voor Road 96 voor Nintendo Switch. Deze procedureel gegenereerde roadtrip-avonturengame staat gepland voor 16 augustus.

Uitgever Merge Games zal in oktober ook een fysieke versie van de titel voor Switch uitbrengen.

Bovendien is er ook een “Hitchhiker-bundel” voor de game aangekondigd, die de originele soundtrack van de game zal bevatten, samen met een Road 96: Prologue eBook met details over gebeurtenissen van 10 jaar voorafgaand aan het verhaal van de game.

video

About Road 96

Liefde je een weg naar vrijheid in deze waanzinnige procedureel gegenereerde roadtrip gemaakt door gerenommeerde indie-makers. Niemands weg is hetzelfde!

Zomer 1996, vandaag is het zover!

Je bent op pad. Avontuur. Vrijheid. Ontsnappen. Rennen. Ontvlucht het regime. Probeer te overleven.

Tijdens deze riskante roadtrip naar de grens ontmoet je ongelooflijke personages en ontdek je hun met elkaar verweven verhalen en geheimen in een steeds evoluerend avontuur.

Maar elke mijl opent een keuze om te maken. Jouw beslissingen zullen je avontuur veranderen, de mensen die je ontmoet veranderen, misschien zelfs de wereld.

Er zijn duizenden wegen door het autoritaire land Petria.

Welke neem jij?

Road 96 is een gekke, mooie roadtrip. De ontdekking van spannende plekken en ongewone mensen op je eigen persoonlijke reis naar vrijheid.

Een steeds evoluerend verhaalgedreven avontuur geïnspireerd door Tarantino, The Coen Brothers en Bong Joon-ho. Gemaakt door de bekroonde makers van Valiant Hearts en Memories Retold. Aangekondigd als onderdeel van het OMEN Presents-initiatief van HP Inc.

Momenten van actie, verkenning, contemplatieve melancholie, menselijke ontmoetingen en maffe situaties. Tegen een achtergrond van autoritair bewind en onderdrukking.

Een verbluffende visuele stijl, een soundtrack vol hits uit de jaren 90 en duizend routes door de game, zodat elke speler zijn eigen unieke verhalen kan creëren op Road 96.