Road Redemption Launch Trailer

Velen van jullie die een klassiek systeem als de SEGA Mega Drive hadden, hielden vast van de superleuke Road Rash, een motorrace-game met een twist. Road Rash was waar je je tegenstanders van hun fiets kon slaan met behulp van verschillende dodelijke wapens.

Road Rash is helaas dood, maar zijn spirituele opvolger Road Redemption is nu beschikbaar op de Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Over Road Redemption

Tripwire Interactive, ontwikkelaars van de bekroonde Killing Floor en Red Orchestra-franchises – en uitgever voor Road Redemption in samenwerking met ontwikkelaars bij EQ-Games en Pixel Dash Studios – kondigden vandaag aan dat Road Redemption, de geliefde spirituele opvolger van Road Rash, vandaag van start gaat voor het PlayStation®4 computerentertainmentsysteem en Nintendo Switch-systeem met een versie voor Xbox One, het all-in-one games- en entertainmentsysteem van Microsoft dat binnenkort verkrijgbaar is.

Na een succesvolle crowdfundingsactie en Steam-lancering met overweldigend positieve gebruikers, Steam Curator en recensenten, is Tripwire Interactive klaar om Road Redemption’s unieke merk van rij- en motorhumeur naar consolesystemen te brengen.

Beschikbaar om te kopen vandaag op de officiële Road Redemption-startdag micro-site (http: //roadredemption.tripwireinterac…) PlayStation Store en Nintendo eShop voor $ 19,99 USD, Road Redemption vindt spelers die een motorbende leiden op een epische reis door de Verenigde Staten in een razend avontuur in de driving-combat-weg.

Verdien geld door het voltooien van races, moorden, overvallen en andere uitdagingen. Terwijl je buit verzamelt, kunnen spelers hun karakter, fiets en wapens upgraden om de ultieme road warrior op te bouwen. Compleet met een enorme campagne voor één speler, tientallen wapens, volledig co-op-split-screen met 4 spelers en online multiplayer, is Road Redemption een terugkeer naar die lange dagen van meedogenloos, arcade-achtig racen.

Ad