RoboCop: Rogue City – Eerste gameplay trailer

RoboCop: Rogue City – Eerste gameplay trailer

RoboCop: Rogue City werd vertoond op Nacon Connect en nu geeft een gloednieuwe video ons een eerste glimp van de gameplay van de game.

Welkom in Detroit, waar wetteloosheid hoogtij viert terwijl de stad op de rand van de vergetelheid dreigt te raken. Velen zoeken hier naar kruimels, terwijl anderen een overdadige, extravagante levensstijl van luxe leiden.

In een poging om weer een soort van normaliteit te bewerkstelligen, krijgt Omni Consumer Products het bevel over van de Detroit Police Department. RoboCop, een cyborg die de verantwoordelijkheid heeft gekregen om de stad te verdedigen, jij bent dat antwoord.

video
play-rounded-fill

Over RoboCop: Rogue City

Terwijl je je een weg baant door de gevaarlijke en wetteloze straten van Old Detroit, kruip je in de huid van een legendarische politieagent die half mens, half machine en helemaal held is. In een geheel nieuwe first-person, explosieve zoektocht naar de waarheid, sta je tegenover krachten die proberen de stad die je thuis noemt te vernietigen, gewapend met je vertrouwde Auto-9, in de fabriek gebouwde kracht, jarenlange expertise op de kracht , en een verscheidenheid aan apparatuur tot uw beschikking. Je hebt de bevoegdheid om te bepalen hoe je kerninstructies uitvoert op een manier die uniek is voor jou, maar naarmate het plot zich ontwikkelt, moet je uiterst voorzichtig te werk gaan, aangezien oneerlijkheid en hebzucht geen grenzen kennen.

Zorg dat u klaar bent om…

Verdedig de rechten van de weerlozen en bescherm de wet.

De originele release van RoboCop: Rogue City staat gepland voor september 2023. Aan de andere kant komt de versie voor de Nintendo Switch pas op een latere datum beschikbaar.

Ad