Robotry! – Launch trailer

Robotry! – Launch trailer

Lockpickle heeft een lanceringsvideo gemaakt om de komst van Robotry te markeren! Fans kunnen de op fysica gebaseerde platformgame nog een keer in actie zien.

video
play-rounded-fill

About Robotry!

Robotry! is een platformgame met op fysica gebaseerde gameplay en geen springknop. Door elk been van een verbijsterde babyrobot rechtstreeks te besturen, kun je lopen, springen, klimmen en parkour doen. In de vertelmodus kun je wisselen tussen een glitching kind en een salto acrobaat, of je kunt een robot met meerdere benen delen met je vrienden voor meer chaos.

Eén been van je robot wordt bestuurd door elke stick. Het lichaam van de robot brengt zichzelf in evenwicht. Lopen houdt in dat je heen en weer stapt, terwijl springen inhoudt dat je tegen de aarde duwt. Directe besturing op basis van fysica vormt ook de basis voor grijpen, gooien, trappen, klimmen en aanzwengelen.

Terwijl je jezelf door de melkweg werpt, help je de vrolijke oranje astronauten bij het uitvoeren van interessante wetenschappelijke experimenten op verschillende werelden! Tijdens de campagne kun je alleen spelen of samenwerken met een of twee metgezellen om je een weg door te sprinten, te springen, te springen en te tuimelen!

Robotry! is beschikbaar als eShop-download voor de Nintendo Switch.