Rocket League Cross-Platform Parties in September

Rocket League Cross-Platform Parties in September

Rocket League-ontwikkelaar Psyonix heeft bevestigd dat de langverwachte functie Cross-Platform Parties in september zal aankomen. Het ontwikkelingsteam heeft hun laatste roadmap gedetailleerd beschreven.

Rocket League roadmap

De update van augustus komt aan het einde van de maand en vermoedelijk zal de update van september, als deze op schema ligt, aan het einde van die specifieke maand aankomen.

Allereerst het meest urgente nieuws: we leggen nog steeds de laatste hand aan RocketID – beter bekend als platformoverschrijdende partijen – door ervoor te zorgen dat het voldoet aan onze normen en die van jou. Met dat in gedachten hebben we besloten om RocketID voor september (in afwachting van de certificering door een eerste partij) in plaats van deze maand te richten, zoals we oorspronkelijk hadden gepland.

Het was een moeilijke beslissing om te maken, ja, maar onze focus op kwaliteit – zelfs ten koste van ons schema – is aanwezig, zodat we u de uitstekende speelervaring kunnen bieden die u verdient.

Hoewel RocketID na de volgende update naar de update is geduwd, zijn we nog steeds op weg om de ‘Augustus-update’ aan het einde van de maand af te leveren zoals deze nu wordt genoemd. De augustus-update bevat een grote overstap naar progressie, die update wat er gebeurt als je levels wint in Rocket League samen met belangrijke afstemming gerelateerd aan hoe vaak dat gebeurt. Het is onze bedoeling om het behalen van niveaus wenselijk, haalbaar en belonend te maken. “