Rocket League Friends Update – 19 februari

Rocket League Friends Update – 19 februari

Psyonix heeft aangekondigd dat hun nieuwe Friends Update voor Rocket League op 19 februari 2019 live gaat voor Nintendo Switch.

video

Friends Update

De vriendenupdate introduceert de vriendenlijst, het platformoverschrijdende partysysteem, seizoen 9 beloningen en andere verschillende verbeteringen.

Psyonix, onafhankelijke ontwikkelaar en uitgever van videogames, heeft aangekondigd dat de ‘Vriendenupdate’ op 19 februari live gaat in Rocket League voor alle platforms (in afwachting van de certificering voor eerste partijen). De inhoud die is opgenomen in de Vriendenupdate is:

De inhoud die is opgenomen in de vriendenupdate is:

  • Vriendenlijst – De update zal de introductie van vriendenlijst (voorheen RocketID genoemd), het langverwachte platformoverschrijdende partysysteem, zien. Voor het eerst in Rocket League kunnen spelers vrienden van andere spelplatforms uitnodigen voor feesten en clubs. Voor meer informatie, bekijk de Friends List-trailer en blogpost ( https://www.rocketleague.com/news/friends-update-coming-february-19/ )
  • Seizoen 9 Beloningen en Begin van seizoen 10 – Seizoen 9 Competitieve beloningen en extra beloningen zullen beschikbaar zijn en de update zal ook het begin van Competitief seizoen 10 aangeven.
  • Diverse verbeteringen in kwaliteit van leven

Ben je benieuwd naar deze update voor Rocket League?