ROCKET LEAGUE – Gratis te spelen deze zomer

ROCKET LEAGUE – Gratis te spelen deze zomer

Psyonix heeft aangekondigd dat Rocket League later deze zomer gratis kan worden gespeeld zodra het van Steam naar Epic Games is overgestapt.

De gratis te spelen game-update zal de grootste tot nu toe zijn en zal grote veranderingen in de toernooien en uitdagingssystemen bevatten. Dit komt een jaar nadat Epic Games Psyonix had overgenomen en een langetermijndoel had om de game over te brengen naar de game-launcher van Epic.

Gratis te spelen

Deze update voegt ook platformonafhankelijke voortgang toe voor de iteminventaris van spelers, Rocket Pass-voortgang en Competitieve rang door te linken naar een Epic Games-account.

Rocket League zal ook zijn debuut maken in de Epic Games Store wanneer het gratis te spelen is. Het zal identiek zijn aan de versie op andere platforms en platformonafhankelijk spelen met alle Rocket League-platforms.

Wijzigingen die zullen plaatsvinden

Zodra Rocket League gratis te spelen is, kan iedereen die de game al bezit op welk platform dan ook (inclusief Steam) de game spelen met volledige ondersteuning voor toekomstige updates en functies. De Steam-versie is echter niet langer beschikbaar om te downloaden voor nieuwe spelers.

  • Iedereen die Rocket League online heeft gespeeld voordat hij gratis mocht spelen, wordt beloond met de Legacy-status, waaronder:
  • Alle DLC van het merk Rocket League is eerder uitgebracht dan gratis om te spelen
  • “Est. 20XX ”titel die het jaar weergeeft waarin de speler voor het eerst Rocket League begon te spelen
  • 200+ veelvoorkomende items geüpgraded naar “Legacy” kwaliteit
  • Golden Cosmos Boost
  • Dieci-Oro-wielen
  • Banner van Huntress-speler

Bovendien ontvangen spelers die Rocket League speelden vóór de aankondiging van vandaag een extra item, de Faded Cosmos Boost. Deze items worden toegekend aan spelersaccounts wanneer de game gratis te spelen is.

Meer informatie over gratis te spelen zal de komende weken worden onthuld, inclusief specifieke informatie over de wijzigingen in de toernooi- en uitdagingssystemen.