Rocket League – Seizoen 5 begint 17 November

Rocket League – Seizoen 5 begint 17 November

Het is meer dan 6 jaar geleden dat Rocket League oorspronkelijk werd uitgebracht op de pc en Playstation 4. Het is 4 jaar geleden dat Rocket League op de Nintendo Switch werd uitgebracht.

Niet alleen heeft de game al die jaren ondersteuning gekregen, maar hij ontvangt nog steeds nieuwe content. Nou, er komt nog meer aan.

video
play-rounded-fill

Psyonix heeft aangekondigd dat het 5e seizoen van de game op 17 november begint. Psyonix zal “een nieuwe Arena-variant, Competitive Season, Rocket Pass en meer” bevatten. Er komt ook “een game-update die alle berekeningen voor de lanceringsdag op 16 november om 16.00 uur voltooit. Pacific Standard Time”.

Seizoen 5 – Rocket League

Het aftellen voor de lancering is begonnen! Bereid je voor op seizoen 5 in Rocket League op 17 november. Bereik nieuwe hoogten in dit laatste seizoen met een nieuwe Arena-variant, Competitive Season, Rocket Pass en meer!

Starbase Arc is INGEVOERD! Een kwade kracht heeft de controle over de klassieke Arena overgenomen en heeft deze veranderd in een nieuw, donker soccarveld dat bekend staat als Starbase Arc (Aftermath). Vang een glimp op van de nieuwe Arena in de trailer hierboven, met een vernieuwde versie van het nummer “Player Of Games”, gemaakt voor seizoen 5 door GRIMES! Zorg ervoor dat je het nummer bekijkt wanneer het later deze maand uitkomt, en kijk uit naar Starbase Arc (Aftermath) zodra seizoen 5 begint op 17 november.

Voor de invasie werd Starbase Arc bewaakt door de waakzame beschermer die bekend staat als Nexus. Deze cadet werd gevangengenomen en omgevormd tot een meester van Rocket League. Ontgrendel Nexus en zijn Plank-hitbox onmiddellijk met de Season 5 Rocket Pass Premium, en begin met stapelen om zijn laatste transformatie te ontgrendelen: Nexus SC.

De Season 5 Rocket Pass zit boordevol buitenaardse items zoals de Spacedirt Paint Finish, Hyperspace Animated Decal die transformeren met de snelheid van je auto, en een nieuwe Goal Explosion die klaar is om het volledig over te nemen: Cosmosis. Houd ons in de gaten voor onze volledige Rocket Pass-trailer op 16 november, waar je al deze items en meer in hun intergalactische glorie zult zien.

De dag nadat seizoen 5 begint, moet je uitkijken naar een LTM met een nieuwe draai aan Heatseeker dankzij drie nieuwe Labs Arena’s: Barricade, Colossus en Hourglass. Bereid je voor op Heatseeker Ricochet, met Heatseeker-actie op deze nieuwe maps die de gameplay zullen veranderen. Denk snel na 18 november.

Maak je klaar voor een game-update die alle berekeningen voor de lanceringsdag op 16 november om 16.00 uur voltooit. PST (12.00 uur UTC 17 november) (in afwachting van certificering door eerste partij).

Ad