Rocket League toernooi update

Rocket League toernooi update

Over twee weken zal de Nintendo Switch-versie van Rocket League een update krijgen waardoor toernooien ondersteund worden. Ook zullen er andere onderdelen een update krijgen.

De update met daarin toernooien is al even beschikbaar voor spelers van het spel op de PC. Wel is het zo dat deze PC spelers het nog moeten doen met een bèta. Het is nog niet helemaal duidelijk of de Nintendo Switch-versie ook deze bèta benaming krijgt of dat het ondertussen stabiel genoeg is voor een officiële release.

Wel is duidelijk dat op deze dag ook de andere consoles een update kunnen verwachten met daarin de toernooi modus.

Extra’s voor de Nintendo Switch versie

Toch krijgt de Nintendo Switch-versie iets extra’s. Er wordt niet enkel de toernooi update uitgebracht ook zullen verschillende kleine tweaks zorgen voor een betere spelervaring. Ook visueel zal het spel een upgrade krijgen op de Nintendo Switch.

Deze toernooi modus is dus al even te proberen op de PC.

Psyonix, uitgever van Rocket League, heeft dan ook al een video gemaakt die meer uitleg geeft over het hoe en wat van deze toernooien. Bekijk deze video hieronder. Vergeet ook niet dat op dit moment het “Spring Fever” evenement aan de gang is in Rocket League. Tijdens dit evenement verzamel je zo veel mogelijk bloemen om daarmee speciale beloningen te kopen.

Spelen jullie Rocket League nog steeds?