Rockstar Games – Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition trailer

Rockstar Games – Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition trailer

Rockstar Games heeft meer gedeeld over Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, die op 11 november digitaal zal verschijnen op de Nintendo Switch.

Een fysieke versie arriveert op 6 december.

De korte debuuttrailer voor de iconische gametrilogie laat zien dat het een HD-remaster is van de PlayStation 2-games met verbeterde verlichting enz. Hopelijk blijven de drie games net zo leuk als vroeger!

video
play-rounded-fill

Drie iconische steden, drie epische verhalen.

Speel de genrebepalende klassiekers van de originele Grand Theft Auto Trilogy: Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City en Grand Theft Auto: San Andreas geüpdatet voor een nieuwe generatie, nu met algemene verbeteringen, waaronder briljante nieuwe verlichting en omgevingsupgrades, met texturen met hoge resolutie, grotere trekafstanden, Grand Theft Auto V-stijl besturing en targeting, en nog veel meer, waardoor deze geliefde werelden tot leven komen met geheel nieuwe detailniveaus.

Rockstar rekent £ 50 voor de Switch-versie en op de productpagina staat dat deze is ontwikkeld door Rockstar Games en aangepast door Grove Street Games.