Rogue Company – Einde van de ondersteuning en wat dit betekent voor spelers

Rogue Company – Einde van de ondersteuning en wat dit betekent voor spelers

Samenvatting

Hi-Rez Studios en First Watch Games hebben aangekondigd dat ze de ondersteuning voor de Nintendo Switch-versie van hun multiplayer-shooter Rogue Company op 20 juni beƫindigen , 2023. In een verklaring leggen de bedrijven uit dat de beslissing is genomen vanwege aanzienlijke technische en procesuitdagingen waardoor ze niet het niveau van ondersteuning konden bieden dat spelers verdienen.

Hoewel in-game aankopen voor echt geld niet langer beschikbaar zijn, kunnen spelers die hun Hi-Rez-account hebben gekoppeld de game blijven spelen op andere platforms en hun voortgang overzetten van de Nintendo Switch. Hi-Rez Studios en First Watch Games blijven zich inzetten voor volledige ondersteuning van de game op pc, PlayStation en Xbox.


Beƫindiging van ondersteuning en wat dit betekent voor spelers

Multiplayer shooter, Rogue Company, wordt na 20 juni 2023 niet meer ondersteund op het Nintendo Switch-platform. De ontwikkelaars van de game, Hi-Rez Studios en First Watch Games, noemden aanzienlijke technische en procesuitdagingen als reden voor beƫindiging steun. In een verklaring legden ze uit dat hun focus nu ligt op het bieden van betere ondersteuning aan spelers op andere platforms en het leveren van updates met meer flexibiliteit en frequentie. Spelers die hun Hi-Rez-account hebben gekoppeld, kunnen Rogue Company echter blijven spelen op andere platforms en hun voortgang overzetten van de Nintendo Switch. Dit artikel onderzoekt de redenen achter de beslissing om de ondersteuning voor Rogue Company op de Nintendo Switch te beƫindigen en wat dit betekent voor spelers.

Redenen voor het beƫindigen van de ondersteuning voor Rogue Company op Switch

Technische en procesuitdagingen

In de aankondiging noemden Hi-Rez Studios en First Watch Games technische en procesuitdagingen als redenen om de ondersteuning voor Rogue Company op Switch te beĆ«indigen. Hoewel het team in het verleden hard heeft gewerkt om tijdelijke oplossingen te vinden voor verschillende Switch-specifieke problemen, bleven er aanzienlijke uitdagingen bestaan ā€‹ā€‹waardoor ze het platform niet konden blijven ondersteunen.

De prestaties van de Switch-poort voldeden niet aan de normen die door het team waren gesteld en ze waren niet in staat om het niveau van ondersteuning te bieden dat spelers verdienden. Door middelen uit de Switch-versie te verwijderen, kan het team betere ondersteuning en focus bieden aan spelers op andere platforms, en updates leveren met meer flexibiliteit en frequentie wanneer dat nodig is.

Impact op spelers

De beslissing om de ondersteuning voor Rogue Company op Switch te beƫindigen zal ongetwijfeld gevolgen hebben voor spelers die van de game op het platform hebben genoten. Hi-Rez Studios en First Watch Games moedigen spelers echter aan om Hi-Rez-accountkoppeling te gebruiken om verder te gaan waar ze gebleven waren op een ander platform.

Spelers kunnen tot 20 juni 2023 Rogue Company spelen en gebruikmaken van de in-game store op Switch. In-game aankopen voor echt geld zijn vanaf 11 april echter niet meer beschikbaar en Nintendo eShop-aankopen wordt zo snel mogelijk uitgeschakeld. Dit heeft geen gevolgen voor spelers die hun account hebben gekoppeld en op een ander platform spelen.

Stappen om door te gaan met het spelen van Rogue Company op andere platforms

Hi-Rez-account koppelen

Om Rogue Company op andere platforms te blijven spelen, is Hi-Rez-accountkoppeling noodzakelijk. Spelers kunnen hun accounts koppelen door deze stappen te volgen:

Maak een Hi-Rez-account of log in op een bestaand account.

Koppel het Nintendo Switch-account aan het Hi-Rez-account.

Meld u aan bij Rogue Company op een ander platform en koppel het Hi-Rez-account aan dat platform.

Zodra de accounts zijn gekoppeld, kunnen spelers verder gaan waar ze gebleven waren op de Nintendo Switch.

Voortgangsoverdracht

Als een speler zijn account al heeft gekoppeld en op een ander platform speelt, is voortgangsoverdracht mogelijk. Voortgangsoverdracht stelt spelers in staat hun voortgang, inclusief alle ontgrendelde personages, cosmetica en valuta, van het ene platform naar het andere over te dragen.

Om voortgang over te dragen, moeten spelers inloggen bij Rogue Company op het platform waarnaar ze willen overzetten en de optie “Voortgang overdragen” selecteren in het hoofdmenu. Het overdrachtsproces kan enkele minuten in beslag nemen, maar als het eenmaal is voltooid, kunnen spelers Rogue Company op het nieuwe platform blijven spelen terwijl hun voortgang intact blijft.

In-game aankopen en beschikbaarheid op Switch

Vanaf 11 april zijn in-game aankopen voor echt geld niet meer beschikbaar voor Rogue Company op Switch. Nintendo eShop-aankopen worden zo snel mogelijk uitgeschakeld.

Spelers die nog valuta op hun account hebben, kunnen deze tot 20 juni 2023 blijven gebruiken om items te kopen in de in-game store op Switch. Spelers die hun valuta op die datum nog niet hebben uitgegeven, verliezen deze echter.

Voortdurende ondersteuning voor Rogue Company op andere platforms

Terwijl Hi-Rez Studios en First Watch Games de ondersteuning voor Rogue Company op Switch beƫindigen, blijven ze toegewijd aan het bieden van volledige ondersteuning voor de game op pc, PlayStation en Xbox. Spelers op deze platforms kunnen in de toekomst updates en verbeteringen verwachten.

Conclusie

De beslissing van Hi-Rez Studios en First Watch Games om de ondersteuning voor Rogue Company op de Nintendo Switch te beƫindigen, is niet lichtvaardig genomen. Het team stond voor aanzienlijke technische en procesuitdagingen waardoor ze niet het niveau van ondersteuning konden bieden dat spelers verdienen. Spelers die hun accounts hebben gekoppeld, kunnen de game echter blijven spelen op andere platforms en hun voortgang overdragen van het Nintendo Switch-platform. In-game aankopen voor echt geld zijn niet langer beschikbaar en de Nintendo eShop-aankopen worden zo snel mogelijk uitgeschakeld. Spelers die nog valuta op hun account hebben, kunnen deze tot 20 juni 2023 gebruiken om items te kopen in de in-game store op Switch.

Hi-Rez-accountkoppeling is nodig voor spelers om Rogue Company op andere platforms te blijven spelen. Voortgangsoverdracht is ook mogelijk, waardoor spelers hun voortgang, inclusief alle ontgrendelde personages, cosmetica en valuta, van het ene platform naar het andere kunnen overdragen.

Hoewel de beslissing om de ondersteuning voor Rogue Company op Switch te beƫindigen sommige spelers misschien teleurstelt, blijven Hi-Rez Studios en First Watch Games zich inzetten voor volledige ondersteuning voor de game op pc, PlayStation en Xbox.

Veelgestelde vragen
  • Q1. Waarom stopt de ondersteuning voor Rogue Company op de Nintendo Switch?
    • A1. Hi-Rez Studios en First Watch Games noemden aanzienlijke technische en procesuitdagingen waardoor ze niet het ondersteuningsniveau konden bieden dat spelers verdienen.
  • Kw2. Kan ik Rogue Company blijven spelen op de Nintendo Switch?
    • A2. Ja, spelers kunnen tot 20 juni 2023 de game blijven spelen en gebruikmaken van de in-game store op Switch. In-game aankopen voor echt geld zijn echter niet meer beschikbaar en aankopen in de Nintendo eShop worden zo snel mogelijk stopgezet.< /li>
  • Q3. Kan ik mijn voortgang overzetten van de Nintendo Switch naar andere platformen?
    • A3. Ja, met Hi-Rez-accountkoppeling en voortgangsoverdracht kunnen spelers hun voortgang, inclusief alle ontgrendelde personages, cosmetica en valuta, overzetten van de Nintendo Switch naar andere platforms.
  • Q4. Hoe koppel ik mijn Hi-Rez-account aan de Nintendo Switch?
    • A4. Om een ā€‹ā€‹Hi-Rez-account aan Nintendo Switch te koppelen, moeten spelers een Hi-Rez-account aanmaken of inloggen op een bestaand account, het Nintendo Switch-account koppelen aan het Hi-Rez-account en inloggen bij Rogue Company op een ander platform om te koppelen het Hi-Rez-account naar dat platform.
  • Q5. Blijft Rogue Company updates ontvangen op pc, PlayStation en Xbox?
    • A5. Ja, Hi-Rez Studios en First Watch Games blijven zich inzetten voor volledige ondersteuning van de game op deze platforms.