Rogue Company – Rambo crossover

Rogue Company – Rambo crossover

Hi-Rez Studios is geen onbekende in samenwerkingen, en vandaag werd onthuld dat Rogue Company en Rambo een samenwerking aangegaan zijn.

In samenwerking met Lionsgate en Millennium Media werd de nieuwe alliantie gevormd. Met een personagekostuum voor Seeker kunnen spelers zich nu verkleden als John Rambo uit Rambo (2008), en er zijn honderden themaprijzen beschikbaar via een in-game evenement.

video
play-rounded-fill

Rambo in Rogue Company

De Rambo King Cobra-bundel, die 2000 Rogue Bucks kost, is nu beschikbaar. Met de Legendary Seeker Outfit kunnen fans een pijl en boog hanteren, hun machete slijpen en als Rambo spelen in Rogue Company. Seeker as a Rogue, een wrap met jungle-thema geïnspireerd op de film uit 2008 en meer zijn inbegrepen in het pakket.

Een in-game-evenement is ook beschikbaar als bonus voor alle Rogue Company-spelers als onderdeel van de Rambo-crossover. Je wordt belast met het stroomopwaarts nemen van Rambo’s boot en het voltooien van contracten tijdens wedstrijden om epische en legendarische goodies te verdienen, zoals de Jungle Cobra-wingsuit, een spelerstitel en meer.

Naast Rambo introduceert Rogue Company vanaf vandaag een hele reeks nieuwe verbeteringen aan de levenskwaliteit van Project Saint. In de 6v6 Team Deathmatch-kernmodus zijn de maps Meltdown, Palace en Skyfell nu toegankelijk.