Rogue Heroes: Ruins of Tasos – fysieke release

Rogue Heroes: Ruins of Tasos – fysieke release

Super Rare Games heeft aangekondigd dat Rogue Heroes: Ruins of Tasos in fysieke vorm zal worden uitgebracht in samenwerking met Team17 en Heliocentric Studios.

Er worden 4.000 exemplaren gemaakt. Elke eenheid bevat een handboek in kleur, artwork aan de binnenkant, een unieke sticker en ruilkaarten, evenals alle huidige inhoud, inclusief de nieuwste Druids & Dungeons-update.

In februari 2021 werd Rogue Heroes: Ruins of Tasos uitgebracht voor Nintendo Switch.

Over Rogue Heroes: Ruins of Tasos

Onder de voorheen kalme natie Tasos woedt een verschrikkelijk kwaad… De oude zeehonden die de Titans op hun rug houden, zijn diep in de vier Great Dungeons ernstig beschadigd en hun volgelingen hebben verwoesting aangericht op de planeet. De godinnen die deze zegels hebben gemaakt, smeken om een ​​groep helden om naar voren te komen en de planeet te redden. Heb jij het in je om Tasos te redden in dit roguelite-avontuur, en ga je het alleen of met vrienden aan?

Speel alleen of met maximaal vier andere spelers in coöperatieve modus. Omdat het aantal spelers van invloed is op de moeilijkheidsgraad van de puzzels en uitdagingen, is het essentieel om je vaardigheden te combineren en samen te werken om elke kerker te voltooien.

Met een nieuwe draai aan een klassieke sfeer — Rogue Heroes laat je kiezen uit een aantal tools, spreuken en wapens om de angstaanjagende vijanden en beproevingen die op je wachten het hoofd te bieden, met een moderne, levendige visuele stijl met pixelart en een overvloed aan keuzes voor puzzels en gevechten.

Duik in kerkers – De willekeurig gegenereerde kerkers van Rogue Heroes zorgen ervoor dat geen twee runs identiek zijn. Elk gebied heeft handgemaakte lay-outs, vallen, puzzels en monsters, die allemaal willekeurig zijn geconfigureerd, waardoor elke run nieuw en uniek lijkt.

Eindeloze aanpassing — De vele klassen hebben elk hun eigen statistieken en vaardigheden. Je hebt ook toegang tot een breed scala aan tools, spreuken en wapens, die allemaal kunnen worden geüpgraded! Om Tasos terug te winnen, zoek je een build die voor jou werkt.

Besteed je zuurverdiende rijkdom aan nieuwe structuren voor je gehucht Intori, en je krijgt toegang tot nieuwe verbeteringen voor je personages.

Rogue Heroes: Ruins of Tasos is beschikbaar voor pre-order op 19 mei 2022 om 10.00 uur PT/1 uur. ET / 18 uur in het VK / 19.00 uur in Europa.