Rogue Lords aangekondigd

Rogue Lords aangekondigd

NACON heeft 3D Rogue Lords voor Nintendo Switch aangekondigd. De game zal in de herfst van 2020 worden uitgebracht voor Nintendo Switch.

NACON is verheugd om Rogue Lords aan te kondigen, een nieuwe rogue-achtige game mede ontwikkeld door Cyanide en Leikir Studio. Rogue Lords speelt zich af in een somber 17e eeuws New England waar stervelingen en duivelse entiteiten naast elkaar lopen.

Over Rogue Lords

Het spel keert de gebruikelijke tropen om, waarbij de speler de rol van de Duivel op zich neemt die, verzwakt na een vreselijke nederlaag, zijn krachten wil herwinnen. Zijn doel is om opnieuw corruptie te verspreiden in een wereld die door zijn afwezigheid gedestabiliseerd is achtergebleven. Om zijn donkere ontwerpen te bereiken, leidt hij een team dat bestaat uit illustere Disciples of Evil, zoals Bloody Mary, Dracula, the White Lady en Baron Samedi.

In Rogue Lords verkent de speler een 3D-kaart en kiest hij hoe hij chaos zaait tijdens talloze interacties met andere personages. Hij lanceert ook zijn Disciples of Evil in moeilijke turn-based gevechten en gebruikt zijn vaardigheden zo goed mogelijk om tegenstanders te overwinnen.

Als hij verliest, is het spel voorbij. De speler verliest dan alle karaktervoortgang en moet een nieuwe run starten. Hij zal verstandig moeten kiezen om een ​​evenwicht te vinden waarmee hij de nederlaag kan vermijden. Als laatste redmiddel kan de speler een beroep doen op de speciale krachten van de duivel en vals spelen via de game-interface om de situatie op een geheel nieuwe manier op zijn kop te zetten!

“Rogue Lords is een spel dat we enkele jaren geleden hebben bedacht met Jérémie Monedero, de Game Director”, zei Camille Lisoir, artistiek directeur bij Cyanide. “We zijn verheugd om te zien dat het project werkelijkheid wordt. We hebben fantastische synergie met het getalenteerde team van Leikir Studio en we kunnen niet wachten om onze duivelse wereld te onthullen. “
De al even macabere en poëtische Rogue Lords worden dit najaar uitgebracht op pc, PlayStation®4, Xbox One en Nintendo Switch ™.