Rogue Lords komt in 2021

Rogue Lords komt in 2021

NACON, Cyanide en Leikir Studio hebben een nieuwe zeventiende-eeuwse dystopie-game aangekondigd, genaamd Rogue Lords, die in 2021 op de Nintendo Switch wordt uitgebracht.

NACON heeft de eerste gameplay-trailer voor Rogue Lords onthuld, een nieuwe tactische, rogue-achtige game, ontwikkeld door Cyanide en Leikir Studio, in een duistere en macabere 17e-eeuwse dystopie genaamd The New World.

video

Over Rogue Lords

Rogue Lords werpt spelers als The Devil in een tijdperk waarin Evil is verslagen en de wereld uit balans is geraakt.

De duivel kan zich niet fysiek manifesteren in De Nieuwe Wereld en wendt zich tot zijn meer trouwe discipelen om duisternis over het land te verspreiden. Dracula, Bloody Mary, de Headless Horseman, de White Lady en andere kwaadaardige iconen verenigen zich in een onheilige kruistocht tegen de Demon Hunters en sekteleden die de krachten van het kwaad eens eerder hebben overwonnen.

In Rogue Lords verkennen spelers een 3D-kaart dankzij een team van drie Disciples of Evil en zaaien ze chaos en corruptie, maken ze belangrijke keuzes en nemen ze deel aan uitdagende turn-based gevechten waarbij een regelrechte nederlaag betekent game over en het einde van het verhaal … deze keer.

Elke run is uniek, met nieuwe paden, nieuwe ontmoetingen en nieuwe kansen bij elke playthrough. Spelers kunnen ervoor kiezen om een ​​boerderij tijdens de ene run plat te branden of het land te sparen en de bewoners te rekruteren voor de zaak van de duivel op een andere. Sommige keuzes zijn riskanter dan andere, en de talenten van de discipelen zullen de uitkomst van de ontmoeting veranderen. Dracula kan stervelingen kalm overtuigen met zijn vampirische charme, terwijl de ruiter zonder hoofd het gesprek alleen door pure terreur kan beëindigen.

Wanneer alles verloren is, kunnen spelers putten uit de krachten van The Devil en hun geoogste zielen gebruiken om de grenzen van de gamewereld te overstijgen en vals te spelen. Vijandelijke gezondheidsbalken, geluk en andere variabelen kunnen naar believen worden gemanipuleerd om het machtsevenwicht in het voordeel van Evil te kantelen en het spel letterlijk te veranderen.

Rogue Lords wordt in 2021 uitgebracht voor pc, PlayStation®4, Xbox One en Nintendo Switch ™.

Ad