Rogue Lords – Launch trailer

Rogue Lords – Launch trailer

Rogue Lords, een turn-based roguelike-game van Nacon en de makers Cyanide en Leikir Studio, heeft een nieuwe lanceringstrailer. De trailer maakt reclame voor de release van de game op de Nintendo Switch en andere platforms.

video

Over Rogue Lords

De eerste roguelike waarin je als de duivel speelt, waardoor je delen van de spelregels in je voordeel kunt manipuleren! Beheer je team van legendarische kwaadaardige genieën terwijl ze run na run onvoorspelbare omstandigheden en turn-based gevechten tegenkomen. Ontgrendel nieuwe vaardigheden, vorm sterke allianties en gebruik je vaardigheden om de weegschaal op belangrijke momenten in jouw voordeel te laten doorslaan. Alleen door oude artefacten te verwerven, kun je wraak nemen op de Demon Hunters.

EEN DONKER VERHAAL

Je verliet de aarde en zocht een toevluchtsoord in de hel om te leven nadat je was verslagen door de krachten van het goede. Decennia later ben je teruggekeerd met je meest toegewijde discipelen om wraak te nemen op die verachtelijke Demon Hunters. Maar tijdens jouw afwezigheid is de wereld veranderd. Je tegenstanders hebben meer macht gekregen en een nieuwe religie – de Sanctua Lumen – heeft veel invloed gekregen. Het achtervolgt meedogenloos al degenen die u dienen. Om je dominantie over de menselijke wereld te herstellen, moet je eerst de macht terugwinnen die je ooit had door legendarische artefacten te verwerven.

BEHEER BEROEMDE KWADE GENIETEN

– Vorm een ​​team van drie discipelen van Dracula, de Headless Horsemen, Bloody Mary, the White Lady, Lilith, Hecate, Baron Samedi en Frankenstein and his Creature. Elke discipel heeft een eigen verhaal, krachten en gameplay: combineer hun talenten om dodelijke synergieën te creëren en ga de strijd aan met de stervelingen die je in de weg durven te staan.

– Verzamel zielen en ruil ze in voor nieuwe talenten, upgrades en krachtige relikwieën die je discipelen zullen helpen.

DE DUIVEL HEEFT ZIJN EIGEN REGELS.

– Geef een deel van je gezondheid op om de game-interface te beheren: niets kan je stoppen – zelfs niet de wetten die op stervelingen zijn ingesteld.

– Manipuleer de gezondheidsbalken van je discipelen en vijanden, pas statuseffecten aan je vechtstijl aan, creëer portalen op de kaart en zwaai de kansen in jouw voordeel tijdens evenementen… Tijdens je reis heb je verschillende kansen om je kwade vermogens te ontketenen.

HERSTEL UW JUISTE PLAATS

– Verhoog de angstmeter door gevechten te winnen en interactieve evenementen te voltooien om cruciale Disciple-bonussen te ontvangen.

– Voltooi elk evenement naar tevredenheid om de kracht van de Sanctua Lumen te verminderen, stervelingen reden te geven om voor je te vrezen en het lot te bepalen van verraders die hun krachten hebben gebundeld met je tegenstanders.

– In epische turn-based gevechten, exacte wraak op de Demon Hunters.

Dag één editie van Rogue Lords

Rogue Lords is momenteel beschikbaar in de Nintendo Switch eShop als onderdeel van de “Day One Edition”. De echte lancering zal echter voor iedereen op 12 mei 2022 plaatsvinden.

Ad