Roki komt herfst 2020

Roki komt herfst 2020

Polygon Treehouse heeft bevestigd dat het avonturenspel Roki in het najaar van 2020 op de Nintendo Switch wordt uitgebracht.

Roki ziet hoe de jonge Tove zich in de angstaanjagende klauwen van Scandinavische folkloristische gruwelen waagt om haar familie te redden!

video
play-rounded-fill

Over Roki

Elk duister sprookje heeft zijn monster.

Roki is een avonturenspel geïnspireerd door Scandinavische folklore – een duister hedendaags sprookje ondersteund door een ontroerend verhaal, een aanlokkelijke kunststijl, oude puzzels en sfeervolle verkenning.

Ga met Tove op een fantastische reis om haar gezin te redden; een die haar diep in een verborgen, lang vergeten wereld van folklore brengt, gevuld met vreemde locaties en zelfs vreemdere wezens.

Verken de oeroude wildernis, los de mysteries op en red je gezin in dit moderne avonturenspel voor iedereen.

Belangrijkste kenmerken

  • Verken een levend sprookjesbos – Verken een rijke, betoverende wereld van winterse, Scandinavische folklore; gevuld met details en tot leven gebracht door Roki’s kenmerkende grafische stijl.
  • Maak vrienden met monsters – Ga op zoek naar de oude en magische wezens van de Scandinavische wildernis; sommige zijn vriendelijk, andere niet zo veel! Roki heeft een rijke cast van unieke ‘griezelige maar schattige’ personages – ontdek onze eigen kijk op de Scandinavische folklore.
  • Zoeken naar lang vergeten items – De oeroude wildernis heeft veel geheimen. Zoek lang vergeten items om je te helpen tijdens je avontuur.
  • Los de raadsels van de wildernis op – Roki is een spel van hersens zonder spierkracht. Kun jij oude paden ontgrendelen en de raadsels van de Ouden oplossen?
  • Breng je reis in kaart – Tove brengt haar vorderingen in haar betrouwbare dagboek in kaart – het is haar graaldagboek. Breng onbekende regio’s in kaart, duik in de rijke Scandinavische folklore, verzamel buit en verdien unieke ‘wildernisverkenner’-badges.
  • Een avontuur voor iedereen – Roki is een avonturenspel voor ALLE gamers – met zijn geweldloze gameplay, toegankelijke besturing en universele thema’s … De game is uniek ontworpen om een ​​uitdaging te vormen, maar om ook een helpende hand te bieden wanneer avonturiers het nodig hebben het. Een echt moderne kijk op het genre van avonturengames.
Ad