RollerCoaster Tycoon naamsverandering, derde kwart

RollerCoaster Tycoon naamsverandering, derde kwart

Hét pretparksimulatiespel uit de jaren 90 komt naar de Nintendo Switch!

RollerCoaster Tycoon is een serie die bij velen bekend is. De serie kan zich met recht een van de meest populaire series noemen, met name het origineel RollerCoaster Tycoon en het vervolg waren heuse kaskrakers.

RollerCoaster Tycoon Adventures

Atari heeft bekendgemaakt dat RollerCoaster Tycoon Switch vanaf nu door het leven zal gaan als RollerCoaster Tycoon Adventures. Tevens maakte het Amerikaanse bedrijf bekend dat het spel in het derde kwartaal van dit jaar uit zal komen, dat zou betekenen dat we wellicht eerder dan gedacht al bezig kunnen gaan om ons pretpark te runnen.

Nieuwe modi

Het spel krijgt tevens een aantal nieuwe spelmodi. Zo is er nu een avonturen-modus waarbij je keuzes moet maken die invloed hebben op het welzijn van je park. Zo kun je meerdere keren hetzelfde scenario op verschillende manieren beleven.

Ook is bekend geworden dat er meer dan 120 verschillende attracties in het spel zullen zitten. De game maakt verder gebruik van zowel de Pro-controller, de Joy Cons alsook het touch screen. De game draait in de docked-modus op 1080P met 30 frames en in de handheld-modus op 720P met 30 frames.

Ad