Rolling Gunner – Fysieke release aangekondigd door Physicality Games

Rolling Gunner – Fysieke release aangekondigd door Physicality Games

Publisher Physicality Games heeft bevestigd dat het een fysieke versie van de titel Rolling Gunner voor Nintendo Switch uitbrengt.

Er zijn zowel een standaardeditie als een deluxe editie van de game beschikbaar – de laatste bevat speciale extra’s zoals een SteelBook®-hoes, CD-soundtrack en meer.

Pre-orders voor beide versies zullen eind maart 2020 live gaan.

video
play-rounded-fill

Aankondiging van fysieke release van Rolling Gunner

Online videogamewinkel Physicality Games heeft in samenwerking met videogame-uitgevers Mebius en Mastiff vandaag de geplande fysieke release aangekondigd van de veelgeprezen shoot’em up (shmup) Rolling Gunner op het Nintendo Switch ™ -systeem. Fans van Rolling Gunner kunnen de fysieke editie exclusief bestellen bij Physicality Games wanneer de website eind maart 2020 live gaat.

Edities

Rolling Gunner is beschikbaar om vooraf te bestellen in Standard- en Deluxe-edities. De standaardeditie bevat een fysiek exemplaar van de game in een verzamelblik met het thema Rolling Gunner met een helder display dat op stijlvolle wijze het explosieve artwork van de game laat zien.

De Deluxe-editie van Rolling Gunner wordt geleverd met een fysieke kopie van het spel, een Rolling Gunner-thema SteelBook®, een fysieke soundtrack, een stoffen arcade-achtig controlevel en een kinetisch actie-artworkframe met vijf kunstkaarten, allemaal gehuisvest in een verzamelaarblik met een Rolling Gunner-thema met een duidelijk etalage.

Alle verzamelblikken van Physicality Games zijn doorlopend genummerd en voorzien van illustraties met gamethema.

Over Rolling Gunner

Ontwikkeld door Project Rolling Gunner en geregisseerd door voormalig CAVE-medewerker Koizumi Daisuke (Akai Katana, Deathsmiles 2, Dondonpachi-serie), Rolling Gunner is een 2D horizontale shmup in de stijl van Danmaku (bullet hell).

Het jaar is 2061 en een geautomatiseerd computersysteem genaamd de BAC heeft technologie tegen de menselijkheid gekeerd. Het lot van de wereld ligt nu in handen van een moedige RF-42R STORK-piloot die het systeem bij de bron moet vernietigen met behulp van het Rolling Gun – een speciaal wapen dat in het geheim is gebouwd om de BAC te bestrijden.

Gamefuncties

  • Navigeer door zes fasen bedekt met een kogelregen van een niet aflatende aanval van vijanden en schermvullende bazen
  • Kies uit drie verschillende STORK-schepen om te besturen, elk met unieke attributen en schietpatronen
  • Vier moeilijkheidsgraden laten spelers van alle niveaus toe om in te springen en te genieten van een echte danmaku-ervaring
  • Bewaar herhalingen en gebruik de trainingsmodus om het rollend pistool onder de knie te krijgen en de fijne kneepjes van elke fase te leren
  • Prachtig geanimeerde tussenfilmpjes trouwen met gameplay en verhaal
  • Een pulserende, energieke originele soundtrack gecomponeerd door COSIO (Space Invaders Extreme, Groove Coaster)
Ad