Romance Of The Three Kingdoms XIV – Gratis DLC met Atelier Ryza 2 personages

Romance Of The Three Kingdoms XIV – Gratis DLC met Atelier Ryza 2 personages

De franchises van Koei Tecmo zullen grenzen overschrijden in een nieuwe samenwerking voor Romance of The Three Kingdoms XIV!

De oorlogsstrategiegame (die is uitgebracht als Romance of The Three Kingdoms XIV: Diplomacy and Strategy Expansion Pack op Switch) ontvangt op 25 maart 2021 gratis DLC – waarmee zeven personages uit Atelier Ryza 2 aan de game worden toegevoegd. Dit zal namelijk bestaan ​​uit Ryza, Klaudia, Lent, Tao, Patricia, Clifford en Serri.

Over Romance Of The Three Kingdoms XIV

Het Diplomacy and Strategy Expansion Pack voor de nieuwste titel van de serie “ROMANCE OF THE THREE KINGDOMS XIV” is eindelijk beschikbaar!

Een geheel nieuwe wereld van strategie wacht op je.

Toon uw strategieën op een steeds werelds toneel!

● Met de nieuwe elementen “Geografische voordelen” en “Outlander Cities” is de strategie om land te veroveren nog dieper!

Met “Geografische voordelen” op basis van de kenmerken van elke provincie, evenals het uiterlijk van vreemde stammen, is de intensiteit van de strijd om land naar een hoger niveau getild.

● Eerst een serie! Handel met vreemde naties in heel Eurazië!

Door te handelen met grote landen zoals Rome en India, kunnen spelers verschillende unieke specialiteiten en tactieken als beloning verkrijgen.

● Geniet gemakkelijk van de romantiek van de drie koninkrijken met “War Chronicles Mode”

Er zijn korte scenario’s voorbereid met beroemde scènes uit de roman. Pronk met uw hoge scores die worden weergegeven wanneer u ze wist!

● Veel elementen zoals “Traits”, “Tactics” en meer zijn nieuw toegevoegd om de gameplay te verbeteren!

Ad