Romancing Saga 3 – Korte TV reclame

Romancing Saga 3 – Korte TV reclame

Square Enix heeft een 15 seconden lange tv-commercial voor Romancing Saga 3 in Japan gepubliceerd.

video
play-rounded-fill

Romancing Saga 3

De gevierde RPG-klassieker komt voor het eerst naar het westen! Ervaar een gloednieuwe HD-remaster van het legendarische RPG-meesterwerk uit 1995.

De gevierde RPG-klassieker komt voor het eerst naar het westen!

Romancing SaGa â„¢ 3, ontwikkeld door veteranen uit de industrie, waaronder de legendarische ontwikkelaar Akitoshi Kawazu, werd oorspronkelijk uitgebracht in Japan in 1995. Deze HD-remaster van het legendarische RPG-meesterwerk introduceert geoptimaliseerde graphics, een nieuwe kerker om te verkennen, nieuwe scenario’s en een nieuwe game + functie. Selecteer een van de 8 unieke hoofdrolspelers en ga op een episch avontuur dat wordt bepaald door je eigen keuzes!

Eens in de 300 jaar bedreigt de opkomst van Morastrum het bestaan ​​van onze wereld. Allen die in dat jaar zijn geboren, zijn gedoemd te vergaan voor het einde. Er kwam echter een tijd dat een enig kind het overleefde. Hij gebruikte de macht van de dood om de wereld te veroveren. Maar op een dag verdween hij. Nog eens 300 jaar verstreken, en opnieuw tartte een kind het lot. Ze werd bekend als de Matriarch. Het is 300 jaar geleden dat de Matriarch verscheen. De mensheid bevindt zich nu in het steunpunt tussen hoop en wanhoop. Zal er nog een kind van bestemming zijn?