Romancing SaGa: Minstrel Song Remastered komt deze winter

Romancing SaGa: Minstrel Song Remastered komt deze winter

Square Enix heeft een verrassende aankondiging gedaan en onthult Romancing Saga: Minstrel Song Remastered, die deze winter wordt uitgebracht voor Nintendo Switch en verschillende platforms. De originele game werd in 2005 gelanceerd op Sony’s PlayStation 2-platform, dus fans zullen hem graag zien terugkeren.

video
play-rounded-fill

De graphics zijn niet spectaculair, maar de plot moet het spel gaande houden. Beelden met hoge resolutie, verbeteringen van de levenskwaliteit en extra functies zijn opgenomen in Romancing Saga: Minstrel Song Remastered.

Over Romancing SaGa -Minstrel Song- Remastered

Romancing SaGa -Minstrel Song- Remastered is een verbeterde heruitgave van de PS2 Romancing SaGa-remake uit 2005, die was gebaseerd op het Super Famicom-origineel uit 1992 dat nooit buiten Japan werd uitgebracht. Het is de eerste game in de subtrilogie Romancing, die de 16-bits periode van de langlopende SaGa-franchise beslaat. Volgens Square Enix zal de bijgewerkte Minstrel Song-editie “HD-graphics, verbeterde gameplay en zelfs geheel nieuwe inhoud hebben!” Hier is een voorbeeld van hun uitstekende spelinleiding.

Romantiek Alles wat de originele game geweldig maakte, is bewaard gebleven in SaGa -Minstrel Song- Remastered. Het heeft de kenmerkende ‘Glimmer’- en ‘Combo’-systemen, waar personages verbazingwekkende nieuwe krachten kunnen ontdekken te midden van gevechten, verbluffende beelden en fantastische muziek van componist Kenji Ito.

Het bevat ook het Free-form Scenario System van de serie, waarmee je het verhaal op verschillende manieren kunt beleven, afhankelijk van hoe je speelt. Je kiest een van de acht hoofdpersonages en je acties en keuzes zorgen voor een uniek verhaal terwijl je het enorme universum verkent.

Dit alles maakt de game een must-have voor liefhebbers van traditionele turn-based RPG’s, maar de nieuwe update voegt veel meer toe.

De game heeft nu bijgewerkte HD-beelden, extra functies voor levenskwaliteit die het spelen eenvoudiger en comfortabeler maken, en ook enkele nieuwe componenten!