Romancing SaGa: Minstrel Song Remastered – Personages trailer

Romancing SaGa: Minstrel Song Remastered – Personages trailer

Een nieuwe trailer voor Romancing SaGa: Minstrel Song Remastered is vrijgegeven door Square Enix en richt zich op het ensemble van personages in de game.

De primaire cast bestaat uit hoofdrolspelers als Albert, Aisha, Jamil, Claudia, Hawke, Sif, Gray en Barbara. Als nieuwe functie in de geremasterde editie hebben spelers nu de mogelijkheid om Schiele, Monica, Marina, Flammar en Aldora te rekruteren.

video
play-rounded-fill

Over Romancing SaGa: Minstrel Song Remastered

Ten tijde van de eerste release werd Romancing SaGa -Minstrel Song-, de eerste iteratie van de game, algemeen beschouwd als het hoogtepunt van de SaGa-serie vanwege het feit dat het verschillende componenten bevatte die synoniem zijn geworden met de SaGa-franchise , zoals de systemen Glimmer en Combo.

De basis van het spel is nog steeds het gratis scenariosysteem waarmee je je eigen plot kunt bedenken. Met dit systeem kun je een van de acht hoofdrolspelers kiezen met geheel verschillende begin- en achtergrondverhalen, en vervolgens op een reis gaan die helemaal van jou is.

Deze geremasterde versie is in alle opzichten verbeterd, inclusief de beelden, die zijn verbeterd naar HD-kwaliteit en er zijn verschillende gameplay-upgrades toegevoegd. Vanwege dit feit wordt het ten zeerste aanbevolen voor spelers die nieuw zijn in de SaGa-serie en voor veteranen van de vorige game.

De goden waren verantwoordelijk voor het scheppen van de mens, en vervolgens bedacht de mens mythen. Het oorspronkelijke wezen dat bekend staat als Marda was verantwoordelijk voor de creatie van het land dat bekend staat als Mardias. Toen Elore, de heerser van de goden, het opnam tegen Death, Saruin en Schirach, drie boosaardige goden, werd dit land opgeschrikt door een verschrikkelijke oorlog die dit land in het verre verleden op zijn grondvesten deed schudden. Na een lange en zware strijd werden Death en Schirach gevangengezet en nutteloos achtergelaten. Bovendien werd de ultieme god, Saruin, verstrikt door de kracht van de Fatestones en het onbaatzuchtige offer van de held Mirsa. Sindsdien zijn er duizend jaar verstreken sinds dat catastrofale conflict.

De Fatestones zijn over de hele planeet verspreid en de goden van het kwaad zijn weer uit hun slaap ontwaakt. De acht helden begonnen elk aan hun eigen avonturen, schijnbaar gehoorzaam aan de leidende hand van het fortuin.

Wat voor soort verhalen zullen deze onverschrokken reizigers door het uitgestrekte landschap van Mardias vertellen? Jij alleen hebt de bevoegdheid om een ​​beslissing te nemen!

Naast een verbetering van de grafische weergave van de game naar full high definition, zijn er een aantal nieuwe elementen toegevoegd om de gameplay nog uitgebreider te maken.

– Aldora, de tovenares, is nu beschikbaar voor rekrutering! Er wordt onthuld dat de tovenares Aldora, van wie bekend was dat ze met de mythische held Mirsa had gereisd, nu in haar natuurlijke vorm tevoorschijn komt. Neem deel aan gloednieuwe evenementen waarin ze uit de eerste hand verslag doet van Mirsa’s reizen.

– Nu kun je echt spelen als intrigerende en unieke personages! Personages als Marina, Monica en Flammar kunnen nu worden gerekruteerd, naast de langverwachte toevoeging van fanfavoriet Schiele aan je heldendaden.

– Verbeter de bazen! Er zijn nu enkele bazen die komen als verbeterde versies die erg sterk zijn! Vecht tegen deze enge vijanden op een bijgewerkte versie van de muzikale begeleiding voor het gevecht.

— Een verbeterde capaciteit om te spelen! Er zijn verschillende nieuwe functies toegevoegd om je gameplay-ervaring nog handiger te maken, zoals een hogesnelheidsmodus, minikaarten en een optie genaamd “New Game +” waarmee je je voortgang kunt overdragen wanneer je door de game speelt. spel opnieuw. Deze nieuwe functies zijn te vinden in het spel.

– En nog veel meer… Toevoeging van nieuwe klassen om de reikwijdte van de gameplay te verbreden.