Roombo: First Blood – Speel als een moorddadige stofzuiger

Roombo: First Blood – Speel als een moorddadige stofzuiger

Roombo: First Blood is nu live op de Switch eShop, voor een beperkte lanceringsprijs van $ 3,99 USD (meestal $ 4,99 USD).

De game ziet spelers een huis verdedigen tegen inbrekers als een moorddadige stofzuiger – met een verscheidenheid aan dodelijke vallen tot de beschikking van spelers! Ja … je moet het zien.

video

Over Roombo: First Blood

Roombo: First Blood is een komische, top-down, stealth-actiegame over het zijn van een robotstofzuiger en het afweren van inbrekers vanuit je huis.

Hack smart-home gadgets zoals lichten, deuren en verschillende apparaten om vallen op te zetten, of geïmproviseerde wapens van objecten rondom het huis. Verberg je onder meubels, bepaal je traject en ploeg je vijanden in, gooi ze om met zo’n kracht dat ze gaan vliegen en knabbel ze vervolgens neer als ze neer zijn.

Maar zorg ervoor dat je niet teveel bloed op het tapijt laat liggen, want je moet ervoor zorgen dat het huis schoon is voordat de familie thuiskomt. Alleen jij kunt Kerstmis redden en deze inbrekers laten zien dat gerechtigheid zuigt.

Dit is een korte experimentele game met 6 moeilijkheidsscenario’s in één fase en een ontgrendelbare galerij met conceptkunst.