Root Film – Tweede Trailer

Root Film – Tweede Trailer

Kadokawa Games Channel heeft de tweede trailer voor Root Film in Japan gedeeld.

video
play-rounded-fill

Over Root Film

In Root Film zingt de idool-eenheid voor stemacteurs i ☆ Ris het themalied en speelt de rol van de hoofdpersonages, terwijl de damesstemacteur Wataru Komada de rol speelt van de mannelijke hoofdrolspeler.

Daarnaast wordt de game geproduceerd door Yoshimi Yasuda, die de Kadokawa Games mystery adventure-serie heeft gelanceerd; geschreven en geregisseerd door Hifumi Kouno, die bekend staat om het werken aan avonturenspellen; en bevat karakterontwerp door Taro Mino, die ook werkte aan de vorige game Root Letter. Kijk uit naar een nieuwe mysterietitel in Shimane, verteld door twee hoofdrolspelers, Rintarou Yagumo en Riho.

Verhaal: moorddadige intentie verborgen in 29,97 frames

De levendige jonge filmmaker Rintarou Yagumo is betrokken bij een nieuw tv-project – een mysteriedramaproductie in Shimane die ook dienst deed als toeristische promotie voor de prefectuur. Het is tien jaar geleden dat de oorspronkelijke piloot werd neergeschoten en hoewel het project om onbekende redenen werd stopgezet, lijken er plannen voor een opwekking te zijn.

Een van de kenmerken van dit project is dat het een competitie is tussen drie filmmakers en dat elke filmmaker fotografeert met een andere actrice als hoofdrolspeler. Yagumo is verheugd om te horen dat de andere twee filmmakers beroemde regisseurs zijn. Het duurt niet lang of Yagumo en de medewerkers gaan op pad om op locatie te gaan scouten, maar er vindt een moord plaats op hun bestemming …

Ad