RPG Monster Crown komt

RPG Monster Crown komt

Op Kickstarter is onlangs een nieuw project gelanceerd. Studio Aurum zamelt geld in om hun game Monster Crown uit te brengen. Het Kickstarter goal van 5000 dollar werd al na een dag gehaald.

Over Monster Crown

Studio Aurum is een nog onbekende game-studio. Eerder hebben ze nog geen spellen uitgebracht voor het grote publiek. Toch werken ze al twee jaar lang aan deze RPG. In Monster Crown willen ze de klassieke monster spellen van vroeger nieuw leven in blazen.

Zo willen ze er onder andere voor zorgen dat een monster die ontstaan is uit het paren ook echt een mengeling wordt van de vader en moeder.

Het is knap dat een onbekende studio in zo’n korte tijd toch al zo veel geld weet te verzamelen. Op Kickstarter werd het doel na circa 28uur gehaald. Er zijn dan ook  al verschillende stretchgoals gepland en zelfs bereikt. Hierdoor zal het onder meer mogelijk zijn om save games tussen verschillende platformen uit te wisselen.

Ook wordt het maken van een eigen eiland nu toegevoegd aan het spel.
Op de Kickstarter-pagina vind je meer informatie over het spel; 

Heb je interesse in het spel dan kun je het projecten backen voor 10 dollar (ongeveer 8 euro).

Je krijgt dan op de release een downloadcode voor het spel. Deze release staat wel pas gepland voor februari 2019, als je de game backed moet je nog wel even geduld hebben.