Ruffy And The Riverside komt in 2021

Ruffy And The Riverside komt in 2021

Ontwikkelaar Zockrates Laboratories heeft aangekondigd dat het zijn handgetekende open-wereldspel Ruffy and the Riverside in 2021 naar Nintendo Switch en pc’s zal brengen.

In de titel zien spelers de controle over een beer genaamd Ruffy – terwijl hij de opkomst van vreemde kubussen onderzoekt die zijn mede-eilandbewoners wegdrijven!

video
play-rounded-fill

Over Ruffy And The Riverside

Ga met Ruffy en zijn maatje Snokko mee in dit actie-avontuur in een open wereld en red het Riverside Kingdom!

Het Riverside Kingdom is de thuisbasis van Ruffy en zijn maatjes. Het is een magische plek van fantasie en vrede, maar de dingen veranderden toen er een vreemd voorwerp in de buurt van het kasteel verscheen. Overal op het platteland verschijnen kubussen die eindeloos vermaak beloven, maar wie er binnenkwam, kwam nooit meer terug.

Ga er nu iets aan doen! Verken de wereld, betreed kerkers, los missies en raadsels op en bouw je team op om terug te slaan! Gebruik uw kracht, gebruik uw verbeeldingskracht en gebruik vooral uw geweldige talent – The Swapping!

Unieke gameplay

Allereerst: Ja, Ruffy kan doen wat elke held moet doen, hij kan rennen, springen, klimmen en vechten. Hij kan voertuigen besturen, basketballen en hij gooit zijn bij als een fastball uit de Major League. Hij is een krachtpatser, en ja, natuurlijk: hij kan ook praten.

Maar mensen, het beste moet nog komen: Ruffy ruilt materialen!

Ruilen? Nou, het is eigenlijk kopiëren en plakken! Wil je een rivier oversteken? Kopieer dat ijs in de buurt en plak het op de rivier – oeps! – het verandert in ijs en je loopt er overheen. Gemakkelijk. Wil je bovenop die waterval komen? Misschien is er een rank in de buurt? Ruffy kan het allemaal veranderen! De zon kan een maan zijn, dag verandert in nacht. Een steen kan een vrachtwagen zijn – laten we gaan rijden. Gebruik je fantasie en probeer het allemaal. Je zult je weg vinden!

Ruilen voelt magisch aan, het is gemakkelijk en het ziet er supercool uit. Het maakt de wereld zoals alleen jij haar kunt zien!

Actie in de open wereld

Riverside is een open wereld die klaar is om ontdekt te worden. Ontgrendel nieuwe gebieden, beheers kerkers, los missies op, praat met stadsmensen, bestuur voertuigen, spring, ren, crash en klim – wat er ook nodig is. Bovenal: deze wereld kan veranderen en jij bent degene die de truc doet. Verwissel het gewoon schat!

Kunststijl

Het is allemaal met de hand geschilderd. Ja echt – op papier. Niet die photoshop- of iPad-tekeningen. Dit is echt, pen op papier en dan in het spel gestopt. Wauw, je voelt het: daar zijn we BIT trots op. Het is gewoon uniek. Kijk eens.

Wat nog meer? Nou niet veel. Behalve wanneer je de hele wereld verandert – die afbeeldingen zijn ook allemaal met de hand geschilderd.

Vrienden en bedrijf

Elk kind weet dat het gevaarlijk is om alleen te gaan. Dus je zou het gewoon niet moeten doen, toch? Maar HEY LUISTER, hier komt het: je hebt wat gezelschap. Het is maar een bij, maar het is van jou en je kunt ermee gooien. Vernietig vijanden, crash dozen en meer. Ruilen? Ja – gebruik je bij ook om te ruilen. Heel handig als die lava gewoon te heet is om hem zelf op te rapen (of als je gewoon te lui bent om er heen te lopen). Dan is er je homie Snokko. Hij is een geweldige maatje en helpt je altijd. Er is advies en training, maar er is ook basketbal en Snokko is pro op de baan. Klinkt best handig bij een invasie, toch?

Wat nog meer? Nou, verken de wereld en kijk. Onderweg kom je die dieren, wezens en geesten tegen. Geen spoilers hier.

Bouw je leger, bouw je basis!

Het stoppen van een invasie was nooit de taak van alleen een beer en een bij, dus je hebt een leger nodig. SPOILER: Je krijgt er geen. Maar je kunt je Bear Force opbouwen. Red beren, rekruteer ze, rust ze uit en kijk hoeveel steun ze kunnen geven. Geef nooit op en breng alles gewoon naar je basiskamp.

Voertuigen

Waarom lopen als je kunt rijden? Stap gewoon in en ga weg. Sommigen zien er misschien oud uit, sommigen uit de toekomst, sommigen vliegen, sommigen zwemmen, sommigen rijden. Ga erop uit om ze te vinden en vergeet ze niet in je basiskamp achter te laten. Die luie beren willen ook wat voertuigen!