Ruined King: A League Of Legends Story – Eerste 33 minuten

Ruined King: A League Of Legends Story – Eerste 33 minuten

Vraag je je af hoe Ruined King: A League of Legends Story zal draaien op de Nintendo Switch? Dankzij Handheld Players kun je nu de eerste 33 minuten bekijken. In deze nieuwe League of Legends-game nemen spelers de wapens op als Miss Fortune, Illaoi, Braum, Yasuo, Ahri en meer terwijl ze vechten tegen een angstaanjagend nieuw kwaad!

video

Over Ruined King: A League Of Legends Story

De standaardeditie van Ruined King: A League of Legends Story™ wordt bij het basisspel geleverd.

Sta op tegen de ruïne

Verenig een groep League of Legends-kampioenen, verken Bilgewater en zeil naar de Shadow Isles om de geheimen van de dodelijke Black Mist te ontrafelen.

Ontwikkeld door Airship Syndicate en met de tekenstijl van de legendarische striptekenaar Joe Madureira, makers van Battle Chasers en Darksiders, is Ruined King: A League of Legends Story de eerste Riot Forge-game die je uitnodigt om de League of Legends te verkennen universum. In deze meeslepende turn-based RPG heb je de vrijheid om je feest te configureren en een onwaarschijnlijke groep League of Legends-kampioenen te besturen, de bruisende stad Bilgewater en de mysterieuze Shadow Isles te verkennen en het Lane Initiative-systeem te ervaren.</p >

Belangrijkste kenmerken

  • Een introductie tot Runeterra: begin met het verkennen van de rijke kennis van League of Legends en de buitengewone verhalen van de kampioenen.
  • Bouw je eigen partij: bedenk verschillende strategieën door je partij van kampioenen te configureren en nieuwe vaardigheden te combineren.
  • Ervaar het Lane Initiative-systeem: kies je aanpak voor elke vijandelijke ontmoeting en verander het verloop van de strijd door de snelheid van je acties aan te passen, te reageren op omgevingsgebeurtenissen of de effecten van je vaardigheden aan te passen.

Ruined King: A League of Legends Story is nu verkrijgbaar in de Nintendo Switch eShop voor $ 29,99 / £ 24,99 / € 29,99.