Ruined King: A League Of Legends Story is beschikbaar

Ruined King: A League Of Legends Story is beschikbaar

League of Legends lijkt nooit te stoppen. In feite een spin-off titel in de maak en het is gepland voor een release op meerdere platforms, waaronder de Nintendo Switch. De turn-based role-playing spin-off heet Ruined King: A League of Legends Story.

Ruined King: A League of Legends Story is nu beschikbaar op Nintendo Switch, Xbox One, Playstation 4 en pc. Je kunt het spel krijgen voor $30.

video
play-rounded-fill

Over Ruined King: A League Of Legends Story

Sta op tegen de ruïne

Verenig een groep League of Legends-kampioenen, verken Bilgewater en vaar naar de Shadow Isles om de geheimen van de dodelijke Black Mist te ontrafelen.

Ontwikkeld door Airship Syndicate en met de tekenstijl van de legendarische striptekenaar Joe Madureira, makers van Battle Chasers en Darksiders, is Ruined King: A League of Legends Story de eerste Riot Forge-game die uitnodigt jou om het League of Legends-universum te verkennen. In deze meeslepende turn-based RPG heb je de vrijheid om je feest te configureren en een onwaarschijnlijke groep League of Legends-kampioenen te besturen, de bruisende stad Bilgewater en de mysterieuze Shadow Isles te verkennen en het Lane Initiative System te ervaren.

Belangrijkste functies

  • Een introductie tot Runeterra: begin met het verkennen van de rijke kennis van League of Legends en de buitengewone verhalen van de Champions.
  • Bouw je eigen partij: bedenk verschillende strategieën door je partij van kampioenen te configureren en nieuwe vaardigheden te combineren.
  • Ervaar het Lane Initiative-systeem: kies je aanpak voor elke vijandelijke ontmoeting en verander het verloop van de strijd door de snelheid van je acties aan te passen, te reageren op omgevingsgebeurtenissen of de effecten van je vaardigheden aan te passen.
Ad