Ruined King: A League of Legends Story komt in 2021

Ruined King: A League of Legends Story komt in 2021

Ontwikkelingsstudio Airship Syndicate en uitgever Riot Forge hebben onlangs aangekondigd dat er in 2021 een League of Legends-spin-off-titel naar de Nintendo Switch komt.

Hoewel gameplay-details nog steeds schaars zijn, weten we dat het een turn-based RPG voor één speler zal zijn met League of Legends-personages Miss Fortune, Illaoi, Braum, Yasuo, Ahri en Pyke op de voorgrond!

video

Over Ruined King: A League of Legends Story

Ruined King: A League of Legends Story is ontwikkeld door Airship Syndicate (de makers van Battle Chasers: Nightwar en Darksiders Genesis, geleid door de legendarische striptekenaar Joe Madureira) en is de eerste game die is uitgegeven door Riot Forge. </ p>

Deze meeslepende turn-based RPG voor één speler nodigt zowel nieuwe spelers uit voor het League of Legends-universum als spelers die zich in de overlevering bevinden om te genieten van het ontdekken van de mysteries ervan.

Het verhaal speelt zich af in twee regio’s van Runeterra, Bilgewater, een havenstad waar zeemonsterjagers, havenbendes en smokkelaars uit de hele wereld leven; en de Shadow Isles, een land dat vervloekt is door de dodelijke Black Mist die het eiland omhult en degenen waarmee het in contact komt corrumpeert. Om een ​​gemeenschappelijke en mysterieuze vijand te verslaan, vormen spelers een onwaarschijnlijke groep van geliefde League of Legends-kampioenen: Miss Fortune, Illaoi, Braum, Yasuo, Ahri en Pyke.

Ad