Ruiner aangekondigd

Ruiner aangekondigd

Reikon Games en Devolver Digital bevestigen brutale actieshooter Ruiner gaat naar Nintendo Switch.

Hoewel we de releasedatum of prijs nog niet weten, heeft Reikon Games laten doorschemeren dat het “binnenkort” komt, dus waarschijnlijk in de komende weken of maanden.

video
play-rounded-fill

Over Ruiner

RUINER is een brute actie-shooter die zich afspeelt in het jaar 2091 in de cybermetropool Rengkok. Een bedrade psychopaat haalt uit tegen een corrupt systeem om de waarheid te achterhalen en zijn ontvoerde broer terug te halen onder leiding van een geheimzinnige hackervriend.

Combineer bovennatuurlijke reflexen, uitgebreid gereedschap en het arsenaal van gevallen vijanden om de bedrijfstitanen van virtualiteitsdealers bij HEAVEN neer te halen en te ontmantelen.
Verfijnde en brute gevechten: RUINER beschikt over razendsnelle gevechten die een delicate balans van overweldigende, brute kracht en elegante aanvallen vereisen om allerlei wilde tegenstanders te overwinnen. Schiet door menigten of vertraag de tijd en selecteer je aanvalspunten voordat je een storm van geweld op het slagveld loslaat.

Cyberpunk geïnspireerd arsenaal: Rust allerlei high-tech vuurwapens en meleewapens uit om alles wat tegen je is te ruïneren. Gebruik geavanceerde gadgets zoals energiescherm, dashboardvergrotingen en het schakelpistool verdoven of hack de oppositie aan jouw kant van het gevecht.

Verhaalgestuurde actie: gewelddadige confrontatie is een middel om een ​​doel te bereiken en vertrouwen is een gedevalueerde valuta in Rengkok terwijl je door een zinloze wereld navigeert met behulp van een mysterieuze hackervriend.

Uitzonderlijke soundtrack: verken en vecht tegen de intense beats van Sidewalks & Skeletons, Zamilska, Antigone & Francois X, DJ Alina en beroemde anime componist Susumu Hirasawa (Paprika, Millennium Actress).

Ad