Ruiner – Fysieke Release via Amazon Japan

Ruiner – Fysieke Release via Amazon Japan

Amazon Japan is begonnen met het maken van internationale pre-orders voor de fysieke editie van de Ruiner Nintendo Switch, die op 17 september 2020 in Japan wordt gelanceerd.

De Japanse fysieke release bevat een originele borduurpatch van “jongere broer”, stickervel, kunstkaart van hoge kwaliteit en omkeerbare hoes. Houd er rekening mee dat de Japanse fysieke release alleen Japans ondersteunt.

Over Ruiner

RUINER is een meedogenloze actieschieter die zich in het jaar 2091 afspeelt in de cybermetropool Rengkok. Een bekabelde sociopaat haalt uit tegen een corrupt systeem om zijn ontvoerde broer op te halen en de waarheid te ontdekken onder begeleiding van een geheimzinnige hackervriend.

Verfijnd en brutaal gevecht

Word de baas op het slagveld door dodelijke goederen te verzamelen, je tactische zintuigen te verbeteren en andere geestverruimende vaardigheden en gadgets te beheersen die je vijanden in de war en machteloos zullen maken.

Op cyberpunk geïnspireerd arsenaal

Gebruik ultramoderne gadgets en mogelijkheden zoals energieschild, kinetische barrière of netconverter. Dashvergrotingen, reflexbooster of overbelasting maken je onoverkomelijk, terwijl je met spookbreuk je tegenstand kunt hacken aan jouw kant van het gevecht.

Verhaalgestuurde actie

Gewelddadige confrontatie is een middel om een ​​einde te maken en vertrouwen is een gedevalueerde valuta in Rengkok terwijl je door een zinloze wereld navigeert en de zakelijke titanen van virtualiteitsdealers bij HEAVEN ontmantelt.

Ad