Runbow komt

Runbow komt

In 2015 bracht uitgever 13AM Games het spel Runbow uit op de Nintendo WiiU. Het werd een echte hit, daarom komt dit spel nu ook naar de Nintendo Switch.

Vanaf 24 april zal het spel te vinden zijn in de Nintendo eShop. Later in het jaar komt er ook nog een fysieke versie uit van het spel. Deze fysieke versie zal alle DLC bevatten. Daarnaast zitten er ook nog andere, fysieke, verrassingen bij de fysieke versie. Wat deze verrassing precies zijn blijft nog even afwachten.

Over Runbow

In Runbow is het de bedoeling zo snel mogelijk van links naar rechts te komen. Je maakt daarbij gebruik van verschillende, gekleurde platformen. Het klink heel simpel maar door de steeds veranderende achtergronden is het nog knap lastig! Veranderd de achtergrondkleur namelijk in de kleur van een van de platformen dan zal je dat platform niet kunnen gebruiken.

Het spel zal lokaal met acht spelers gespeeld kunnen worden, online kan de strijd aangegaan worden met negen verschillende spelers. Ook zal er een uitgebreide singeplayer mogelijkheid in het spel zitten.

Zoals gezegd kwam het spel eerder uit op de Nintendo WiiU. Vervolgens is het geport naar PC. Het spel zal nu verschijnen voor de Nintendo Switch en Playstation 4.

Ben je niet bekend met het spel?

Trailer Runbow

video
play-rounded-fill