Rune Factory 3 Special – Opening

Rune Factory 3 Special – Opening

De officiële openingsfilm voor Rune Factory 3 Special is uitgebracht door Marvelous. Voordat het spel wordt gestart, zien spelers dit, wat de verschillende personages laat zien die ze onderweg zullen ontmoeten.

video
play-rounded-fill

Over Rune Factory 3 Special

Rune Factory 3 Special is meer dan tien jaar terug nadat het voor het eerst op de Nintendo DS werd uitgebracht. Het heeft HD-graphics en opnieuw ontworpen 3D-personagemodellen die een favoriet spel in de Rune Factory-serie nieuw leven inblazen. Je kunt het fantasieleven leiden dat je altijd al hebt gewild, of het nu gaat om het verkennen van kerkers, werken op een boerderij of het vinden van liefde.

In Rune Factory 3 Special nemen spelers de rol aan van Micah, een jonge man die kan veranderen in een gouden monster dat ‘wolly’ wordt genoemd. Micah werd gered door een jonge vrouw nadat hij voorover in het stadje Sharance viel. Toen hij wakker werd, herinnerde hij zich niets meer van zijn verleden, en al snel raakte hij verstrikt in een langlopend conflict tussen mensen en monsters. Micah moet werken om de vrede in de wereld terug te brengen door bruggen te bouwen tussen de verschillende rassen, terwijl hij ook een schokkend geheim over zichzelf leert.

Kenmerken

  • Breng balans terug in twee werelden – Kruip in de huid van Micah, een jonge man zonder geheugen die op mysterieuze wijze in een wollige kan veranderen, terwijl hij zoekt naar een manier waarop mensen en monsters samen kunnen leven.
  • Een beproefde RPG Er wachten leuke en opwindende dingen – Leer zwaarden, speren, hamers en zelfs magie te gebruiken om monsters te nemen die sterker zijn dan jij. Vind zowel mensen als monsters om je te helpen gevaarlijke kerkers te verkennen.
  • Plant de zaden voor een nieuw leven – Je kunt een pauze nemen van het avontuur door landbouw, visserij en andere dingen. Ontdek de verschillende soorten Magic Seeds die uitgroeien tot vreemde planten die Micah’s avontuur op leuke manieren helpen.
  • Vind de schoonheid van het beest – Ontmoet 11 prachtige vrijgezellen, de meeste ooit in de show. Leer meer over hen door elke dag tijd met hen door te brengen, verliefd te worden en hen vervolgens ten huwelijk te vragen. Micah zal het niet eens beseffen, maar binnenkort zal hij een geweldige familie hebben om hem te vergezellen op zijn avonturen.

Op 2 maart 2023 komt Rune Factory 3 Special uit voor Nintendo Switch in Japan. Noord-Amerika en Europa krijgen het volgende zomer.