Rune Factory 3 Special – Overzichtstrailer

Rune Factory 3 Special – Overzichtstrailer

Marvelous heeft een prachtige overzichtsvideo van twee minuten uitgebracht voor de komende Rune Factory 3 Special, een vergrote en geremasterde versie van de gelijknamige Nintendo DS-game. Rune Factory 3 Special voor de Nintendo Switch-platformfamilie heeft bijgewerkte HD-graphics en schattige nieuwe 3D-personagemodellen. De game zal op 2 maart 2023 in Japan worden uitgebracht, met een vage releasedatum in 2023 voor de rest van de wereld. Marvelous zal hoogstwaarschijnlijk in de nabije toekomst meer informatie publiceren over een concrete releasedatum voor westerse klanten.

video
play-rounded-fill

Over Rune Factory 3 Special

Speciale spelers in Rune Factory 3 nemen het karakter aan van Micah, een jonge kerel die kan transformeren in een gouden, schaapachtig wezen dat bekend staat als een wooly. Micah wordt gered door een jongedame nadat hij voorover in het plattelandsdorpje Sharance is gevallen, en al snel raakt hij verwikkeld in een langlopende strijd tussen mensen en monsters. Micah moet worstelen om bruggen tussen rassen te slaan om de vrede te herstellen, terwijl hij tegelijkertijd zijn eigen verwoestende waarheid vindt.

In Rune Factory 3, opnieuw bedacht voor een nieuwe generatie op Nintendo SwitchTM, vestig je je als een jeugdige avonturier met een vreselijk geheim in een prachtig fantasiegehucht.

Newlywed Mode, solo-avonturen ontgrendeld na huwelijk met elk van de 11 in aanmerking komende vrijgezellen van het spel; Nog een aflevering, volledig ingesproken beeldverhalen verteld door diezelfde personages; en een “Hell”-moeilijkheidsgraad om te testen, zelfs doorgewinterde spelers zijn allemaal nieuw in Rune Factory 3 Special!

Ervaar het fascinerende verhaal van Rune Factory 3 met verbeterde beelden en vernieuwde 3D-personagemodellen, of het nu je eerste bezoek is of je al een hele tijd weg bent.

Ad