Rune Factory 3 Special – Teen ESRB beoordeling

Rune Factory 3 Special – Teen ESRB beoordeling

Aangezien de Entertainment Software Rating Board (ESRB) de game nog maar net heeft beoordeeld, is het mogelijk dat de westerse releasedatum voor Rune Factory 3 Special in de toekomst niet ver weg zal zijn.

De ESRB kende het agrarische levenssimulatiespel een tienerclassificatie toe omdat het thema’s bevat van fantasiegeweld, elementen die enigszins provocerend zijn en het gebruik van alcohol. De release van Rune Factory 3 Special heeft al een definitieve datum gekregen in Japan, en die datum is vastgesteld op 2 maart. De game zal beschikbaar zijn in het land van de rijzende zon.

ESRB-beoordeling

De spelers kruipen in de huid van een aan geheugenverlies lijdende krijger die probeert te bemiddelen in conflicten tussen mensen en monsters in dit rollenspel. Het spel bestaat uit de speler die verschillende gebieden verkent (zoals steden, kerkers en bossen), interactie heeft met verschillende mensen, doelen voltooit (zoals het verzamelen van middelen en landbouw) en vecht tegen verschillende vijanden (bijv. gigantische spinnen). Met melee-gevechten kunnen personages wezens vernietigen met behulp van melee-wapens zoals zwaarden, bijlen en magische aanvallen.

Gevechten worden benadrukt door impactgeluiden, afnemende gezondheidsbalken of hitpoints en schermschuddende effecten. Sommige van de vrouwelijke personages dragen badpakken die een redelijk decolleté laten zien, en het gesprek bevat enkele seksuele insinuaties (bijvoorbeeld: “Ahem! Mijn ogen zijn hier boven”; “Ik was niet aan het lonken naar jou”; “Jij bent ‘t…opstaan ​​voor iets te kinky…’) Mijn ogen zijn hier; “Ik was niet naar je aan het lonken”; “Ik was niet naar je aan het lonken”; “I Gedurende het spel hebben spelers de mogelijkheid om flessen wijn te bemachtigen en uit te delen aan andere spelers, waardoor de personages van de ontvangers in slaap vallen na het drinken.

Over de speciale editie van Rune Factory 3

In de geüpgradede versie van Rune Factory 3 die beschikbaar is voor de Nintendo Switch™, kruipen spelers in de huid van een jonge held die een verschrikkelijke waarheid heeft ontdekt terwijl hij in een prachtig fantasiedorp woont.

Newlywed-modus is een op zichzelf staande avontuurmodus die wordt ontgrendeld na het trouwen met elk van de 11 in aanmerking komende vrijgezellen van het spel. Another Episode is een verzameling volledig ingesproken beeldverhalen die worden verteld door dezelfde personages. Ten slotte is de moeilijkheidsgraad “Hell” ontworpen om zelfs de meest ervaren spelers op de proef te stellen.

Ervaar het geweldige verhaal van Rune Factory 3 met betere beelden en vernieuwde 3D-personagemodellen, of het nu je eerste keer hier is of je bent al een hele tijd weg en bent na al die tijd weer terug.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Micah, een jonge man met geheugenverlies en de ongebruikelijke kracht om in een schaapachtig monster te veranderen, zoekt een manier waarop mensen en monsters kunnen samenleven in dit avontuur dat zich over twee werelden uitstrekt. Jij kruipt in de huid van Micah terwijl hij zoekt naar een oplossing voor dit probleem.

Spannende actie-rollenspelgevechten: verbeter je vaardigheden met zwaarden, speren, hamers en zelfs magie om het op te nemen tegen machtige vijanden. Verken gevaarlijke kerkers door de hulp in te roepen van zowel menselijke als monsterlijke burgers van de stad.

Plant de zaadjes die zullen uitgroeien tot je nieuwe bestaan ​​- Ontspan na een lange dag vol ontdekkingen met bezigheden zoals landbouw, vissen en andere recreatieve bezigheden. Kom meer te weten over de vele verschillende soorten Magic Seeds, die zich kunnen ontwikkelen tot bizarre planten die je op verschillende en leuke manieren kunnen helpen tijdens je trip.

Vind die ene persoon die jou compleet maakt – Ontdek de mooiste vrouwen die ooit meededen aan The Bachelorette: 11 van hen! Ontdek meer over de andere persoon via alledaagse gesprekken en speurtochten, laat jezelf verliefd op hem worden en stel vervolgens een huwelijk voor. Je hebt niet eens de tijd om het te beseffen, maar het duurt niet lang voordat je een geweldige familie hebt om je te vergezellen op je reizen.