Rune Factory 4 – Special bevestigd voor 28 Februari

Rune Factory 4 – Special bevestigd voor 28 Februari

Marvelous Europe kondigde de officiële releasedatum aan voor Rune Factory 4 Special in Europa en Australië.

De game wordt fysiek en digitaal gelanceerd op 28 februari 2020. Een speciale Archival Edition is exclusief beschikbaar voor Marvelous Games Store.

Marvelous Europe Limited is verheugd aan te kondigen dat Rune Factory 4 Special, de High Definition geremastered Nintendo Switch-game van de veelgeprezen RPG-simulatietitel die eerder werd uitgebracht op de Nintendo 3DS, digitaal en fysiek zal worden uitgebracht in Europa en Australië op 28 februari 2020.

video
play-rounded-fill

Naast de bevestiging van de releasedatum is Marvelous Europe Limited ook trots om aan te kondigen dat deze Nintendo Switch-release van Rune Factory 4 Special zowel Engelse als Japanse audiotalen zal bevatten, evenals tekstlokalisatie in het Engels, Frans en Duits. < / p>

Over Rune Factory 4

Fans die graag de game digitaal willen bezitten, kunnen vandaag Rune Factory 4 Special van de Nintendo eShop kopen voor £ 32,99 / € 39,99 / $ 59,95 AUD met pre-aankopen inclusief de Swimsuit Day DLC als bonus. Deze DLC is exclusief voor digitale pre-aankopen in de Nintendo eShop, evenals de eerder aangekondigde fysieke Archival Edition die beschikbaar is om vooraf te bestellen in de Marvelous Games Store.

Bij de lancering ontvangt Rune Factory 4 Special ook de “Another Episode” DLC GRATIS van de Nintendo eShop tot 26 maart 2020. Zodra deze promotieperiode is afgelopen, wordt de “Another Episode” DLC beschikbaar gesteld om te kopen bij de Nintendo eShop voor £ 4,49 / € 4,99 / $ 7,50 AUD. Deze downloadbare inhoud voegt geïllustreerde verhalen toe voor alle 12 huwelijkskandidaten en wordt volledig ingesproken in het Engels en Japans gepresenteerd.

Nieuwe toevoegingen in Rune Factory 4 Special omvatten ook een uitdagender ‘Hell’-moeilijkheidsniveau en de langverwachte’ Newlywed Mode ‘, die speciale afleveringen introduceert over het leven van het getrouwde leven met de 12 in aanmerking komende vrijgezellen en vrijgezellen die ook nieuw zijn stemmen en tussenfilmpjes in de game.

Rune Factory 4 Special zal fysiek beschikbaar zijn als standaardversie van geselecteerde retailers, en digitaal op 28 februari 2020 in Europa en Australië. Een fysieke Limited Edition, bekend als de Archival Edition, zal worden ook uitgegeven op dezelfde dag en kunnen uitsluitend worden gereserveerd bij de Marvelous Games Store.