Rune Factory 4 Special – E3 Trailer

Rune Factory 4 Special – E3 Trailer

Met al het nieuws uit E3 zouden we er zeker wat van gemist hebben …

Als onderdeel van de E3-festiviteiten heeft XSeed een E3-trailer voor Rune Factory 4 Special gepubliceerd.

video
play-rounded-fill

De trailer is een highlight-reel voor de aankomende remaster van de vierde inzending van de Rune Factory-serie, inclusief meer beelden van landbouw en veldslagen. Helaas bevat de trailer geen verdere informatie over wanneer de game wordt uitgebracht, nog steeds met de vermelding ‘Komende 2019’.

Over Rune Factory 4 Special

Rune Factory 4 Special markeert de terugkeer van de geliefde inzending in de populaire STORY OF SEASONS-spinoffserie die landbouw combineert met kerkeravonturen, want de serie debuteert op Nintendo Switch met geüpgradede HD-graphics, een nieuwe ‘Newlywed-modus’ en extra snit -scenes.

In dit op zichzelf staande verhaal kiezen spelers ervoor om te spelen als een mannelijke of vrouwelijke held en zullen ze een diverse cast van potentiële vrijers en andere sympathieke stedelingen tegenkomen.

Als de nieuw benoemde prins of prinses, kun je je koninklijke plichten vervullen door verordeningen uit te vaardigen om de stad te laten gedijen, of een meer landelijke benadering van regeren te nemen door je eigen groenten en fruit te kweken en dorpsbewoners te helpen.

Mocht er een kerkeravontuur op de agenda van de dag zijn, dan kun je een enorm scala aan zwaarden, speren en duigen samen met magie maken of kopen voor de strijd tegen gevaarlijke vijanden, of zelfs enkele metgezellen of vriendelijke monsters meebrengen om je tijdens je reizen te helpen.

Ad