Rune Factory 5 – Digital Deluxe Edition

Rune Factory 5 – Digital Deluxe Edition

We hebben een nieuwe trailer voor Rune Factory 5 voorafgaand aan de westerse release van de game in maart, evenals informatie over de Digital Deluxe Edition.

Pre-orders voor zowel digitale als fysieke formaten zijn ook beschikbaar gemaakt.

Rune Factory 5 edities

Fans kunnen kiezen tussen de basiseditie en de Digital Deluxe Edition voor de digitale release van Rune Factory 5. Samen met de Rune Factory 4 Marriage Candidates Outfits Set, bevat de laatste een digitale download van de game.

De Holy Knight en de Bibliophile-badpakset, gebaseerd op de strandkleding van Forte en Kiel uit Rune Factory 4, en het New Ranger Care Package Item Pack, worden meegeleverd voor degenen die een pre-order plaatsen in de eShop.

video
play-rounded-fill

In de detailhandel zal Rune Factory 5 beschikbaar zijn in zowel een normale als een beperkte editie. Fans krijgen een Wooly Plush Bag Tag als pre-orderbonus bij deelnemende winkels in Europa en Australië, geïnspireerd op het personage uit de Rune Factory-serie. Pre-orders bij GAME in het VK zijn de enige manier om het item te krijgen.

Over Rune Factory 5

Als je op een geweldige Rune Factory-reis gaat, zaai dan de zaden van een nieuw bestaan ​​in Rigbarth!

In het rustige grensdorp Rigbarth vinden mysterieuze gebeurtenissen plaats, die de runen verstoren die het evenwicht tussen mens en natuur bewaren…

Bescherm het grensdorp als de nieuwste ranger voor de SEED-vredesorganisatie door schurken te verzamelen met je officiële door SEED uitgegeven magische zegel. Werk samen met de inwoners van Rigbarth om de stad te laten bloeien via landbouw, festivals en vriendschappen terwijl je niet op zoek bent!

Als de vredesbalans echter begint te veranderen, is het tijd om jezelf te bewijzen. Sluit je aan bij de lokale bevolking op een epische zoektocht om het mysterie op te lossen dat de regio is overkomen, vertrouwend op je innerlijke kracht om te voorkomen dat het land in anarchie stort.

Vecht in een snel actie-rollenspel

Om sterke en stijlvolle link-aanvallen te ontgrendelen die samenwerking en strategie inspireren, ga je de wijde, kleurrijke wildernis in met vrienden uit Rigbarth aan je zijde

Landbouw in het fantasierijk heeft ongekende hoogten bereikt

Tem monsters om te werken als je boerenknechten terwijl je een breed scala aan gewassen op drakenruggen produceert!

Ontspan in je nieuwe huis

Neem een ​​pauze van je reis om te ontspannen en het langzamere tempo van het stadsleven te waarderen. Doe mee aan culinaire, knutsel- en viswedstrijden, of neem je lieverd mee naar een van de vele seizoensfestivals van Rigbarth om naar de sterren te kijken.

Zoek die ene persoon

Als je elk afzonderlijk verhaal voltooit, kun je verbindingen leggen en meer te weten komen over de geschikte huwelijksvooruitzichten van Rigbarth. Je kunt verliefd worden, een aanzoek doen en zelfs een gezin stichten!

De Nintendo Switch-versie van Rune Factory 5 wordt op 22 maart in Noord-Amerika en op 25 maart in Europa uitgebracht.

Ad