Rune Factory 5 – Digitale bonussen onthuld

Rune Factory 5 – Digitale bonussen onthuld

Rune Factory 5 is in Japan voor digitale pre-order gegaan en onthult dat het een assortiment aan in-game bonussen zal bevatten voor spelers die digitaal kopen.

Spelers op de winkelpagina van Nintendo hebben de mogelijkheid om de reguliere digitale versie van de game samen met een “digitale deluxe” -versie vooraf te bestellen. Vanaf nu tot 7 juni kunnen spelers genieten van 10% korting als ze de game kopen via de Nintendo Store.

De normale versie wordt geleverd met een badpak-outfit voor de speler, samen met verschillende handige items.

Aan de andere kant ontvangt de digitale deluxe-versie zowel de bovenstaande bonussen als een extra set kostuums gebaseerd op de cast van Rune Factory 4.

Over Rune Factory 5

Ga op een groots avontuur in een fantasiewereld met het nieuwste deel in de Rune Factory simulatie-RPG-serie. Nadat ze hun geheugen zijn kwijtgeraakt, belandt de held in een klein stadje dat gezegend is door de natuur. Daar worden ze gerekruteerd in een bende vredeshandhavers en begint hun nieuwe leven.

Naast zijn normale taken kan de held het land bewerken, een hengel uitwerpen in de nabijgelegen rivier en nog veel meer! Werk samen met stedelingen om monsters te verslaan en krachtige combinatieaanvallen uit te voeren – slechts een van de nieuwe functies in de serie. Het podium is klaar en het doek gaat open voor een spannend nieuw avontuur in Rune Factory 5!

Kenmerken

  • Tem monsters of werk samen met stedelingen om een ​​enorme wereld te verkennen
  • Verdedig de grens en steun uw gemeenschap als lid van een vredeshandhavende boswachter
  • Ontketen unieke krachtige combo-aanvallen met je teamgenoten
  • Teelt gewassen in de velden
  • Vind vriendschap, liefde en familie met een kleurrijke cast van personages

Rune Factory 5 wordt op 20 mei gelanceerd voor Nintendo Switch in Japan en staat gepland voor een westerse release op een later tijdstip.

Ad