Rune Factory 5 – Earthmate Edition – Fysieke release onthuld

Rune Factory 5 – Earthmate Edition – Fysieke release onthuld

XSEED Games heeft onthuld dat Rune Factory 5 wordt gelanceerd met een speciale fysieke release ‘Earthmate Edition’ voor Nintendo Switch.

De bundel kost $ 79,99 per stuk en bevat de gamecartridge in een exclusieve SteelBook-koffer, een softcover artbook, een soundtrack-cd en 13 exclusieve in-game kostuums!

Meer details over de Earthmate-editie

XSEED Games, het onafhankelijke uitgeverijmerk van Marvelous USA Inc., heeft vandaag de limited retail ‘Earthmate Edition’ voor Rune Factory 5 onthuld, die op 22 maart 2022 wordt gelanceerd op het Nintendo Switch™-systeem. Het bedrijf is verheugd te kunnen bevestigen dat pre-orders voor de ‘Earthmate Edition’ binnenkort beschikbaar zullen zijn via de XSEED Games Store en deelnemende retailers.

De Rune Factory 5 ‘Earthmate Edition’ heeft een adviesprijs van $ 79,99 en bevat de volgende inhoud:

 • Aangepaste omdoos met illustraties van serie-illustrator Minako Iwasaki
 • Rune Factory 5 Nintendo Switch™-gamekaart in een exclusieve SteelBook®-hoes
 • Groot kunstboek met zachte kaft van 5,8″ bij 8,2″ met meer dan 70 pagina’s met karakterillustraties, conceptart en meer
 • ‘Melodies of Norad’ soundtrack-cd met 15 speciaal geselecteerde nummers uit de hele Rune Factory-serie
 • 13 exclusieve in-game kostuums gebaseerd op de huwelijkskandidaten (+ Dolce’s spookachtige metgezel Pico) uit Rune Factory

Over Rune Factory 5

Zaai zaden van een nieuw leven in Rigbarth terwijl je aan een groots Rune Factory-avontuur begint!

In het slaperige grensstadje Rigbarth voltrekken zich mysterieuze gebeurtenissen die de runen beïnvloeden die de balans tussen mens en natuur bepalen…

Als de nieuwste ranger van de vredesorganisatie SEED, bescherm je de grensstad door gewelddadige monsters op te pakken met je officiële door SEED uitgegeven spreukzegel. Als je niet op een missie bent, werk dan samen met de mensen van Rigbarth om de stad te laten bloeien door middel van landbouw, festivals en vriendschappen!

Naarmate de balans van vrede begint te verschuiven, wordt het tijd om jezelf te bewijzen. Werk samen met stedelingen en ga op een groots avontuur om het mysterie te ontrafelen dat het land overkomt, en omarm je innerlijke kracht om de afdaling naar chaos te stoppen.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

 • Snelle actie-RPG-gevechten
  • Ga de uitgestrekte, levendige wildernis in met vrienden uit Rigbarth aan je zijde om krachtige en stijlvolle linkaanvallen te ontgrendelen die teamwerk en strategie stimuleren.
 • Fantasielandbouw naar nieuwe hoogten gebracht
  • Tem monsters om als je behulpzame boerenknechten te dienen terwijl je een grote verscheidenheid aan gewassen verbouwt op de ruggen van draken!
 • Ontspan in je nieuwe huis
  • Neem de tijd voor je avontuur om te genieten van het rustigere tempo van het stadsleven. Doe mee aan kook-, knutsel- en viswedstrijden of nodig je geliefde uit om mee te sterrenkijken tijdens een van de vele seizoensfestivals van Rigbarth.
 • Vind je speciale persoon
  • Smeed vriendschappen en leer de geschikte huwelijkskandidaten van Rigbarth kennen door hun unieke verhaallijn te voltooien. Word verliefd, stel de vraag en sticht zelfs een gezin!
Ad