Rune Factory 5 – Personages en kenmerken details

Rune Factory 5 – Personages en kenmerken details

Marvelous Games onthulde nog een ronde met details over personages en functies voor Rune Factory 5, inclusief informatie over nog een paar vrijgezellen en stadsmensen.

Het bevat ook enkele details over de plot en functies van de game.

Rune Factory 5 karakters

Vrijgezellen

Fuuka (ingesproken door Aki Toyosaki)

Een dierlijk meisje dat in Rigberth terechtkomt nadat ze door verschillende landen heeft gezworven. Terwijl ze een zwaar leven had voordat ze naar de stad kwam, heeft ze nu de mentaliteit om erop terug te kijken en te lachen. Hoewel ze nog geen menselijke taal kan lezen en schrijven, kan ze intuïtief zien wanneer anderen liegen dankzij haar dierlijke instincten. Ze is buitengewoon eerlijk.

Ludmilla (ingesproken door Sumire Morohoshi)

Een succubusmeisje dat liefde ademt. Ze geniet van het gevoel op het randje te leven en is gek op de hoofdrolspeler. Hoewel ze misschien egoïstisch en egoïstisch overkomt, stelt ze regels voor zichzelf en is ze behoorlijk serieus. Als succubus heeft ze in het verleden mensen ongeluk gebracht en sindsdien heeft ze afstand genomen van anderen.

Murakumo (ingesproken door Shunsuke Takeuchi)

Een echte dierlijke jongeman die de enige herberg van Rigberth runt. Hoewel levendig en ontspannen, is hij een vriendelijke en ridderlijke geest. Hij heeft een al te sterk verlangen om zijn gasten te vermaken en blijft geld verliezen door zijn overtollige diensten. Nadat hij de hoofdpersoon heeft ontmoet, probeert hij de herberg te vernieuwen door rekening te houden met het advies van zijn gasten.

Lucas (ingesproken door Shoutaro Morikubo)

Een aan geheugenverlies lijdende heer die in de stad verschijnt als een mysterieuze reiziger. Hij toont overal interesse in en aarzelt niet om actie te ondernemen. Omdat hij zijn interesses in zijn notitieboekje noteert, is hij misschien naar de stad gekomen omdat er iets is dat hij moet onderzoeken. Hoewel hij misschien zijn geheugen heeft verloren, is hij nog steeds buitengewoon goed geïnformeerd en kan hij ertsen en dergelijke perfect beoordelen.

Rune Factory 5 stadsmensen

Misasagi ingesproken door Yukiyo Fujii)

Een dierenvrouw en Murakumo’s oudere zus. Ze is overdreven dol op haar enige dochter Hina. Ze is naar de stad gekomen om ervoor te zorgen dat haar jongere broer de herberg naar behoren beheert.

Elshe (ingesproken door Akari Kitou)

Een vrouw die een restaurant runt. Priscilla’s oudere zus. Ze is heel duidelijk over wat ze wel en niet leuk vindt, en hoewel ze terughoudend is om iets te doen, is ze van nature begaafd als ze dat doet.

Gameplay

Word lid van de wacht en ga op avontuur met vrienden

Rune Factory 5 is gevestigd in Rigberth, een stad midden in de natuur in het koninkrijk Nohrad. De hoofdpersoon, die zijn geheugen kwijt is, wordt lid van de bewakingsorganisatie Seed en van daaruit ontvouwt hun avontuur zich. Spelers kunnen kiezen tussen de hoofdrolspeler van een jongen en een meisje.

De duistere samenzwering rond de “Runen” die de rustige stad binnensluipen

In deze wereld bewaart energie die bekend staat als ‘runen’ de harmonie van mens en natuur. In Rigberth hebben zich meerdere ongebruikelijke gebeurtenissen voorgedaan rond deze runen.

Neem ‘verzoeken’ aan en bescherm de vrede in de stad

De stadsmensen plaatsen elke dag “verzoeken” voor leden van Seed in het stadsbulletin. Er zijn allerlei soorten verzoeken, zoals hulp bij het zoeken naar iets, het verslaan van monsters, enzovoort. Als je een aanvraag voltooit, ontvang je “Seed Points”, die kunnen worden gebruikt voor “Making.”

Verbeter uw leven door te “maken”

Je kunt ‘maken’ uitvoeren door Seed Points uit te geven. Bij Making kun je allerlei dingen doen die je leven verbeteren, zoals een festival houden, smid- en kookvergunningen verwerven, handige tools ontwikkelen en meer.

Rune Factory 5 wordt op 20 mei 2021 gelanceerd voor Nintnedo Switch in Japan en ergens in 2021 in het westen.