Rune Factory 5 – Stad activiteiten

Rune Factory 5 – Stad activiteiten

XSEED en Marvelous hebben een nieuwe Rune Factory 5-video uitgebracht, die een aantal dingen illustreert die je kunt doen met de vrijgezellen in de game.

video
play-rounded-fill

Over Rune Factory 5

Met het nieuwste deel in de Rune Factory-simulatie-RPG-serie ga je op een enorme reis in een magisch universum. De held arriveert in een rustig dorp dat door de natuur is begaafd nadat hij zijn geheugen is kwijtgeraakt. Ze worden vervolgens gerekruteerd in SEED, een groep vredeswachters, en hun nieuwe bestaan ​​begint. Naast hun reguliere verantwoordelijkheden om dorpen te helpen, runengerelateerde raadsels op te lossen en malafide monsters te arresteren, nemen ze deel aan recreatieve activiteiten die een gelijk niveau van spanning bieden. Er zijn verschillende manieren waarop aardgenoten kunnen ontspannen na een lange dag vol avontuur, of het nu gaat om het verbouwen van gewassen op de rug van een draken, vissen, op zoek gaan naar mineralen in de bergen of het bijwonen van lokale festivals.

De relaties van spelers met stadsmensen geven een dimensie aan de strijd met gloednieuwe link-aanvallen en thuis met de nieuwe coöp-kookfunctie. Spelers kunnen hun ware liefde voorstellen om een ​​gezin te stichten naarmate ze dichter bij de twaalf geschikte huwelijksvooruitzichten komen en meer over hen ontdekken via verschillende verhalen. Voor het eerst in de serie hebben Earthmates de mogelijkheid om te trouwen met een van de twaalf in aanmerking komende huwelijksvooruitzichten, ongeacht hun geslacht. In Rune Factory 5 is de scène voorbereid en is het doek gehesen voor een spannend nieuw avontuur!

Kenmerken

  • Berijd een monsterberg de brede, kleurrijke wildernis in om stille bossen, historische ruïnes en zelfs het binnenste van een vulkaan te ontdekken!
  • Bewaker van de tuin – Kies uit zeven verschillende soorten wapens en vecht met maximaal drie vrienden, en schakel vervolgens over op landbouwmachines om een ​​verscheidenheid aan gewassen te verbouwen met monsterlijke boerenknechten.
  • Er is nooit een saai moment – Doe mee aan culinaire, knutsel- en viswedstrijden, of neem je lieverd mee naar een van Rigbarth’s talrijke seizoensfestivals om sterren te kijken en bloemen te spotten.
  • Vind die ene speciale persoon – date een van de twaalf potentiële huwelijksvooruitzichten, ontdek meer over hen door hun unieke plot te voltooien, stel vervolgens een huwelijksaanzoek en sticht een gezin!

Rune Factory 5 is al beschikbaar in Japan voor de Nintendo Switch en wordt op 22 maart in Noord-Amerika en op 25 maart in Europa uitgebracht.