RWBY: Arrowfell komt in November

RWBY: Arrowfell komt in November

Een precieze releasedatum voor RWBY: Arrowfell is vastgesteld door WayForward, Arc System Works en Rooster Teeth. Op 15 november 2022 staat de officiƫle lancering van de actie-avonturengame gepland voor Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Over RWBY: Arrowfell

Spelers kunnen alle vier de Huntresses besturen in RWBY: Arrowfell en hun kenmerkende wapens en Semblances gebruiken in gevechten en verkenningen. De Huntresses zijn Ruby, Weiss, Blake en Yang.

RWBY: Arrowfell plaatst spelers aan het hoofd van Team RWBY – Ruby Rose, Weiss Schnee, Blake Belladonna en Yang Xiao Long – kort nadat ze volledig geautoriseerde Huntresses zijn geworden in RWBY Volume 7. Het heeft ook een continuĆÆteitsverhaal van RWBY-auteurs Kerry Shawcross, Miles Luna en Eddy Rivas. De Creatures of Grimm en andere vijanden kunnen worden verslagen door gebruik te maken van de gespecialiseerde wapens van de protagonisten, waaronder Yang’s Ember Celica, Blakes’ Gambol Shroud, Weiss’ Myrtenaster en Ruby’s Crescent Rose, in zowel melee- als afstandsgevechten. Team RWBY voltooit missies voor bekende personages zoals generaal Ironwood en de Ace Operatives (evenals gewone mensen), terwijl ze meer leren over een mysterieuze nieuwe dreiging die op de loer ligt in de schaduw terwijl ze naar verschillende locaties in Atlas, Mantle en de omringende wildernis.

Bovendien zullen spelers Team RWBY’s Semblances zowel tijdens als buiten gevechten gebruiken. Weiss’s Glyphs bouwen bruikbare platforms die kunnen uiteenvallen in aanvallende scherven, Blake’s Shadow manifesteert een dubbelganger die drukplaten kan aanvallen en activeren, en Yang’s Burn ontketent een grondstoot die schade aanricht en obstakels ontmantelt. Ruby’s Petal Burst stelt haar in staat aanvallen te ontwijken en naar verre locaties te rennen. Spelers kunnen steeds moeilijkere milieu-uitdagingen oplossen door Semblances te mixen, en de Semblance van elk personage kan worden verbeterd om nog krachtiger te worden. Spelers kunnen ook de vaardigheden van Team RWBY veranderen en verbeteren, zoals melee-aanval, afstandsaanval, verdediging en energieregeneratie, door vaardigheidspunten te verzamelen.

Voice-overs van de originele RWBY-cast, waaronder Lindsay Jones als Ruby, Kara Eberle als Weiss, Arryn Zech als Blake en Barbara Dunkelman als Yang, gloednieuwe tussenfilmpjes van uitzendkwaliteit, een etherische Dale North-soundtrack en een gloednieuwe nieuwe vocale themasong van Casey Lee Williams, allemaal om de actie te versterken.

Belangrijkste kenmerken

  • Kies uit Ruby, Weiss, Blake of Yang om als te spelen, elk met hun eigen speciale vaardigheden en wapens! Schakel er direct tussen!
  • Gebruik de gelijkenissen van elk personage in je voordeel in de strijd en om raadsels op te lossen!
  • Met de vocale kracht van de originele RWBY-cast en een gloednieuw themanummer van Casey Lee Williams!
  • Een gloednieuw canoniek verhaal van RWBY-auteurs Kerry Shawcross, Miles Luna en Eddy Rivas, in Volume 7!
  • Onderzoek veel niet-lineaire instellingen in Atlas, Mantle en de omgeving!
  • Reageer met bekende personages zoals Team BRIR en Penny, maar ook met gloednieuwe personages zoals Winter, General Ironwood en de Ace Operatives!
  • Versterk de statistieken van Team RWBY door vaardigheidspunten te verzamelen!

Op de Nintendo Switch zal RWBY: Arrowfell eerst digitaal beschikbaar zijn. Daarnaast is er een fysieke release gepland op een later tijdstip.