Safe Schools Update – NBA 2K Playgrounds 2

Safe Schools Update – NBA 2K Playgrounds 2

Sabre Interactive en 2K werken samen met het initiatief Safe Schools for Alex voor de inhoudsupdate van de NBA 2K Playgrounds 2.

video
play-rounded-fill

De nieuwe update brengt een aangepaste baan, soundbites van verschillende beroemdheden en atleten, en meer.

Safe Schools

Sabre Interactive en 2K hebben de tip van het partnerschap aangekondigd om het bewustzijn te vergroten en ondersteuning te bieden voor het initiatief Safe Schools for Alex door middel van de inhoudsupdate in NBA 2K Playgrounds 2. De gratis in-game update bevat een speciaal basketbalveld met aandacht voor veilige scholen voor Alex, een non-profitorganisatie die zich inzet voor het veilig houden van kinderen op scholen in heel Amerika.

video
play-rounded-fill

Safe Schools for Alex zijn gemaakt door Max Schachter, wiens zoon, Alex, een van de zeventien slachtoffers was van de tragedie op de Marjory Stoneman Douglas High School in Parkland, Florida. De non-profitorganisatie is bezig met het opzetten van een veilig schoolbeoordelingssysteem om scholen te helpen bij het inschatten en beperken van risico’s. Daarnaast ondersteunt Safe Schools de oprichting van een clearinghouse voor beste praktijken op het gebied van nationale veiligheid, zodat scholen over het hele land advies krijgen over hoe ze hun studenten en leraren kunnen beschermen.

De update voor Safe Schools voor NBA 2K Playgrounds 2 bevat een aangepaste baan, soundbites van beroemdheden, sporters en influencers en veel bekende gezichten in de menigte, naast de meer dan 200 huidige en gepensioneerde NBA-spelers die deel uitmaken van het spel. De soundtrack zal ook worden bijgewerkt met Chicago’s hit “25 of 6 tot 4”, zoals gespeeld door de Marjory Stoneman Douglas High School Jazz Band, en soundbites en een rap van de beroemde inwoner Vanilla Ice uit Zuid-Florida.

“We zijn vereerd dat we ons platform kunnen gebruiken om terug te geven aan zo’n belangrijke oorzaak. Max is van jongs af aan vriend van me geweest, en ik ben erg trots op alles wat hij namens kinderen in Amerika doet ter ere van zijn zoon Alex, “zei Matt Karch, CEO van Saber Interactive.

“Ik waardeer echt alles dat Sabre en 2K hebben gedaan om de aandacht te vestigen op Safe Schools for Alex. Onze missie is om scholen veiliger te maken, en we zouden het niet kunnen doen zonder de steun van deze bedrijven, evenals de mensen in het hele land die in ons geloven, “zei Max Schachter, oprichter van Safe Schools for Alex.

Om het initiatief Safe Schools for Alex te ondersteunen, zullen 2K en Sabre alle donaties die zijn gedaan aan Safe Schools voor Alex tot $ 100.000 bijeenbrengen. Ga naar https://safeschoolsforalex.org/  voor meer informatie of om te doneren.

De update voor Safe Schools wordt gratis gelanceerd in NBA 2K Playgrounds 2 op 7 maart 2019.