SaGa Frontier Remastered – Eerste 30 minuten

SaGa Frontier Remastered – Eerste 30 minuten

Zit je nog steeds op het hek als je SaGa Frontier Remastered op Nintendo Switch zou moeten proberen? Dankzij Handheld Players kun je nu de eerste 30 minuten bekijken.

SaGa Frontier Remastered, de remaster van het originele spel, verfraait de presentatie met HD-graphics en voegt zelfs het 8e speelbare personage Fuse toe aan de mix!

video

Over SaGa Frontier Remastered

De geliefde RPG-klassieker uit 1998, SaGa Frontier, wordt herboren met verbeterde graphics, extra functies en een nieuw hoofdpersonage!

Beleef dit rollenspelavontuur als een van de acht helden, elk met hun eigen verhaallijn en doelen. Met het gratis scenario-systeem kunt u uw eigen unieke reis ontvouwen.

Neem deel aan dramatische gevechten, gebruik het Hirameki-systeem om nieuwe vaardigheden te verwerven en voer gecombineerde aanvallen uit met je bondgenoten!

Nieuw hoofdpersonage, Fuse!

Het nieuwe hoofdpersonage, Fuse, kan worden gespeeld zodra aan bepaalde voorwaarden is voldaan. Het Fuse-scenario bevat geweldige nieuwe nummers van Kenji Ito en zit vol met nieuwe inhoud. Ontdek een andere kant dan de andere hoofdpersonages.

Phantom Cutscenes, eindelijk geïmplementeerd

Er zijn verschillende tussenfilmpjes toegevoegd aan het scenario van Asellus. Duik dieper in het verhaal dan voorheen.

Verbeterde graphics en uitgebreide nieuwe functies

Naast verbeterde grafische afbeeldingen met hoge resolutie, is de gebruikersinterface bijgewerkt en verbeterd. Er zijn extra nieuwe functies toegevoegd, waaronder de modus voor dubbele snelheid, waardoor het gamen soepeler is dan ooit.

SaGa Frontier Remastered is nu verkrijgbaar in de Nintendo Switch eShop voor $ 24,99.