Saints Row IV: Re-Elected – officieel aangekondigd

Saints Row IV: Re-Elected – officieel aangekondigd

Deep Sliver heeft Saints Row IV: Re-Elected voor Nintendo Switch officieel aangekondigd. De game wordt op 27 maart 2020 in het westen gelanceerd.

Het zal verkrijgbaar zijn in de detailhandel voor USD 39,99. De game bevat 25 DLC-pakketten.

video
play-rounded-fill

Over Saints Row IV: Re-Elected

JIJ BENT DE PRESIDENT – HET IS TIJD OM TE REGELEN.

Speel de wildste open-wereldgame ooit voor de eerste keer op Nintendo Switch, breng chaos naar Nintendo Switch ™ 27 maart 2020.

Leef de ultieme machtsfantasie terwijl je van POTUS naar simulatie-superheld gaat, waardoor chaos in heel Steelport de mensheid redt van de totale vernietiging die wordt veroorzaakt door de charismatische buitenaardse dictator Zinyak en zijn leger van Zin. Neem het op tegen superethische man-cat Professor Genki in telekenetic Mind Over Murder, en klassieke mascotte kill-athon Professor Genki’s Super Reality Climax. Red de mensheid en maak er een heel universum van plezier mee.

Belangrijkste kenmerken:

  • The American Dream – Speel als president van de Verenigde Staten in een wild verhaal over landen, tijd en ruimte. Het is aan jou om de wereld te bevrijden, nu voor het eerst op Nintendo Switch ™.
  • Super Hero-Chief – Spring over gebouwen. Dood mensen met je geest. Ren door tanks. Dit zijn slechts enkele van de aangeboden krachten die je tijdens je zoektocht kunt gebruiken.
  • Alien Toys of Destruction – Gebruik een indrukwekkende reeks buitenaardse voertuigen en wapens. De Inflato-Ray, de polarisator, de desintegrator en nog veel meer zijn allemaal van jou om te gebruiken.
  • Aangepaste wapens, aangepaste chaos – Je hebt je personage aangepast. Je hebt je kleding aangepast. Nu heb je ook een krachtig wapenaanpassingssysteem.
  • Dynamic Duo – Naadloze drop-in, drop-out co-op, een Saints Row-standaard, verbeterd. Het enige dat beter is dan één kwaadwillende super-aangedreven president is twee!
  • Volledig herkozen – Saints Row IV herkozen bevat een indrukwekkende 25 DLC-packs, waaronder het Dubstep Gun (Remix) -pakket, het Presidential-pakket, het Commander-in-Chief-pakket en twee gevierde episodische verhaaluitbreidingen: Enter The Dominatrix and How The Saints Save Christmas
Ad