Saints Row: The Third – Full Package 10 Mei

Saints Row: The Third – Full Package 10 Mei

De grappige actie sandbox-titel Saints Row: The Third komt eindelijk op het nieuwste systeem van Nintendo op 10 mei.

video
play-rounded-fill

PS: Originele trailer … uit 2012

The Full Package

De Nintendo Switch-versie heeft de titel Saints Row: The Third – The Full Package, dat een schat aan downloadbare inhoud en andere goodies bevat die nog niet zijn vrijgegeven.

  • Over the Top – Net als een lapdance van een pornoster, is de actie stout, leuk en beter dan alles wat je thuis krijgt.
  • City of Sin – Verstoor en ontmantel de syndicaatwurggreep op wapens, cybercriminaliteit en sekshandel. Ontdek de geheimen van Steelport, waar op elke straathoek actie wordt ondernomen, voor betere of, waarschijnlijker, erger.
  • Defensie verwoesting – Het is één ding om je vijanden te verslaan. Het is een ander om ze te vernederen. Zwevende jets, kogels met menselijke kanonskogels en oorlogsvoering met seksspeeltjes maken allemaal deel uit van het plezier.
  • Co-op Madness – Probeer naakt skydiven en land in de vlammende pick-up van je partner terwijl je een zelfmoord uitvoert naar een zwaar bewapend Syndicate-bordeel. Steelport is leuker met een vriend.
  • Investeringsstation – Maak, deel en download de meest bizarre personages die je maar kunt zien, van aangespoelde beroemdheden tot naakte ninjapiraten. In elke zondaar zit een heilige.
Ad