Saints Row The Third – The Full Package Heist Gameplay

Saints Row The Third – The Full Package Heist Gameplay

Deep Silver heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor Saints Row: The Third – The Full Package, komt op 10 mei naar Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

De nieuwe trailer toont “wanneer goede overvallen slecht gaan”, een van de meest gedenkwaardige momenten in het spel. Alle beelden worden opgenomen op Nintendo Switch.

Over Saints Row The Third – The Full Package

Met slechts twee weken te gaan voordat je Saints RowThe Third op je Nintendo Switch kunt spelen, geven we een aantal gameplay-video’s vrij zodat je enkele van de beste stukjes van Saints Row The Third kunt onthouden.

Alle beelden in deze video’s zijn afkomstig van de Nintendo Switch. In aflevering 1 van de Saints Row The Third Memorable Moments keren we terug naar het moment waarop de Third Street Saints de koningen van Stilwater waren; popcultuur iconen, bobble head inspiratie en Pierce is het gezicht geworden van een marketingcampagne voor frisdranken, maar wie geeft er iets om Pierce? We sluiten ons aan bij The Boss, Shaundi en Gat terwijl ze een overval plegen op de Stilwater 1st National Bank.

De bende wordt vergezeld door aspirant-acteur en ster van de film Josh Birk van Third Street Saints. Wat zou er mis kunnen gaan?

Ad